Какво за вас любовта?
Любовта е едно малко стъкло което се забожда в сърцето ни и не винаги ни прави глупави и слепи Любовта за мен е това опианяващо чувство което ни кара да даваме най-доброто от себе си . Да приемаме другият с неговите качества и недостатъци дори те да са ни ужасно противни и дразнещи . Нещото което ни кара да гледаме на света по нов и по хубав и позитивен начин . За мен любовта не това да започнеш да строиш розови замъци и да издигаш на пиадестал полвинката за мен любовта е да цениш ,уважаваш и обичаш човека до тебе наред с неговите положителни и отрицателин качества . Да погледнеш и да посъветваш любимият си да се поставиш на негово място . С моят пич много рядко си казваме че се обичаме но нима думите а не действията са по важни ?!
Изневерявали ли са ви? С какво според вас се свързва изневярата? Да изневерявали са ми . Трудно е да се каже с какво я свързвам в нито един момент не обвиних другото момиче в една изневяра точно третият човек е най-малко виновен . Не знам за мене вината беше и в двамата ни . Свързвам я с липса на всякакво уважение и подигравка към другият не само като полвинка ами и като на човек към човек. Винаги съм била коректна в чувствата си и мразя да ме лъжат и да ми правят подобни неща зад гърба .
Какво бихте простили? А какво не?
Какво бих простила не знам много неща бих простила . Не бих простила изневяра,неуважение,аграси я .
Кой е бил най-хубавият ви момент заедно? -
Всеки момент с него ми е много специален независимо дали е бил лош или добър .
Какво ви кара да се усмихвате? Как ви кара да се усмихвате?
С много неща дори с най-дребните и незначителни като например с това да приготви ястие само за мене като това да изчисти апартамента без да ми вика-Аз съм мъж и не трябва да чистя . Когато е загубил някой мач с отбора му е много сладък как се ядосва макарче такова нещо не е забавно . Караме да се смея когато играем на тенис или си правим някакви състезания страшно е сладък когато се нерви . Усмихваме когато ми дава съвети и когато ме окуражава да направя това или оново . Когато ми подава ръка защото съм се озовола в безизходица .
С какво се характеризират чувствата ви? - Не знам точно
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-13-2013 на 11:34