Цитирай Първоначално написано от Kikiche Виж мнението
Какво за вас любовта? Изневерявали ли са ви? С какво според вас се свързва изневярата? Какво бихте простили? А какво не? Кой е бил най-хубавият ви момент заедно? С какво се характеризират чувствата ви? Какво ви кара да се усмихвате? Как ви кара да се усмихвате? Много ми е интересно да прочета отговорите ви )
Любовта е най-красивото чувство. Чувство за сигурност и уют, чувството на онези пеперудки в корема, онази тръпка, когато си с любимия човек. Още много,много други неща, както повечето казват, не може да се опише и наистина е така.Всеки който го е изживял поне веднъж, знае какво е.

Изневерявали са ми,веднъж, разбрах след много време.. близо година.Много трудно го приех и загърбих на пръв поглед, въпреки това си знаех, че нито съм простила, нито съм забравила.. и до ден днешен. Хубавото е,че поуката беше взета и не се повтори.С какво се свързва? Има много дискусии по този въпрос - нещата не вървят, хората са си омръзнали и т.н, а има и такива, които просто си им е вродено да изневеряват, колкото и да обичат човека до себе си, да не могат да бъдат само с него, дори някъде го четох това.

Преди си мислех, че някои неща трудно се прощават, дори че след тях ще сложа край на връзката, но сега като се замисля, явно бих простила много неща, само ако обичам този човек, въпреки това има си неща, които колкото и да обичаме някой НЕ БИВА да се прощават! НЕ БИВА някой да злоупотребява с търпението и чувствата на другия!