- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво за теб е ?
Всеки е бил.
DisappointedDreamer, може да съм се объркал. Исках да прозвуча като силен мачо, който всъщност се прави на опърлена госпожица, но се оказа, че съм постигнал обратния ефект.
Знам ли - това, което написах е мнението ми. Не ти го налагам и не изказвам мнение като каква звучиш ти, когато изказваш собственото си мнение по дадена тема.
Въпреки това - ако не си съгласна с мен, можеш да отидеш в което си избереш заведение - предимно от чалга-естество, да видиш дали... дамите (да не казвам друга дума), не се овъртат около мачовците, дето хвърлят най-много кинти по масите и поръчват най-много бутилки. Не, че искам някоя от тях... Просто жените са устроени така - търсят най-силния, водача на стадото, този, който може да им предложи сигурност, опора (не само от финансово естество). Този, който е алфа-мъжкаря в стадото. Мъжете от своя страна търсят най-красивата, най-атрактивната... Тази, която ясно се отличава от останалите. Всичко е свързано с размножаването, разбира се и не само при нас, и при животните е така.
Не се жалвам, не хленча и не роня сълзички как всички карат коли и возят курви, а аз видиш ли стоя сам-самотен пред монитора. Просто изказвам мнение. Дано сега не е прозвучало толкова опърлено...!![]()