.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нов проблем

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%B2%D1%8F в продължение на тази тема мина се известно време познавам лично нейна приятелка и ми казва че тя е свикнала да е без мен ама ме обича и и е безразлично някак си какво да правя много я обичам

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Откажи се.

Как толкова сме преживели и за 1-2 седмици ме е забравила как да го приема ? казва ми че ме обича че страда ама не иска да е с мен

Приеми решението и. Понякога такива неща се случват. Хора с по 20 и повече години брак се развеждат и разделят, да не мислиш, че те не са преживели много заедно?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се занимавай и както казаха по-горе приеми решението и

дали ще се върне след известно време пак ми е интересно щото се е случвало

Ние тук не сме с гадателски способности, няма как да ти кажем какво ще се случи в бъдеще.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Голяма каша. Не ги слушай тия дето разправят да приемеш решението ѝ, най-малкото жените нямат право да взимат решения - ти си този, който решава.

Помисли трезво без да се отдаваш чувства - какви възможности имаш за в бъдеще с нея и без нея. И ако да я гониш се окаже ходене по мъките, то е време да си намериш друга.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Вместо да приемеш мъжки решението на момичето, ти се тръшкаш, като разглезено момченце, вземи се стегни. Вината за това, че връзката ви се е разпаднала е изцяло твоя. Следващия път преди да си помислиш, че искаш сериозна връзка, вземи прочети нещо по въпроса как да я запазиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си