.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Как го реши това? :Д
    Винаги до сега, когато гаджетата ми са си сменяли прическата (форма, цвят и прочие), не е минавало много и сме късали Дедуктивната ми логика ме доведе до този извод в случая

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Винаги до сега, когато гаджетата ми са си сменяли прическата (форма, цвят и прочие), не е минавало много и сме късали Дедуктивната ми логика ме доведе до този извод в случая
    Аз съм рекламно лице на бои за коса и през месец бях по кастинги и всеки път бях с различна прическа (дължина, цвят и т.н). Занимавам се от година и половина с тва и мина доста време докато скъсаме с моя.
    А и по твойта логика жените в напреднала възраст трябва да не си боядисват косите и да ходят побелели..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Аз съм рекламно лице на бои за коса и през месец бях по кастинги и всеки път бях с различна прическа (дължина, цвят и т.н). Занимавам се от година и половина с тва и мина доста време докато скъсаме с моя.
    А и по твойта логика жените в напреднала възраст трябва да не си боядисват косите и да ходят побелели..
    1. Казах как стоят нещата с моите гаджета (вече бивши). Не съм изказвал претенции, че налагам общовалидно правило.
    2. Горката ти коса!! Сигурно е доста изгорена :/
    3. Няма нищо по-гадно за една 60-70 годишна жена от това да се боядисва, стараейки се да изглежда, както е изглеждала преди 40-50 години. Жалко е! Поне на мен така ми изглежда. Сякаш отчаяно се е вкопчила в живота и всеки бял косъм или корен, който се показва й напомня, че часовника тиктака и всяка секунда може да е последна. + това майка ми ходи с бялата си коса. Дълга, гъста коса, пусната или на плитка, стигаща до кръста. За мен специално това изглежда достолепно и нормално.
    Всичко останало е реклама и рекламни агенти, които ни промиват мозъците, че трябва да се гримираме, боядисваме, епилираме, да ходим на спа и какво ли още не, за да се почувстваме хора. Bullshit, без да се засягаш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си