- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
Смени металната пила с кристална и лакочистителя с малко по-добър (в момента ползвам зеления на Лили, пак не е нещо кой знае какво, но е по-добър) и промяната беше коренна. Няма да имаш нужда да даваш толкова пари за Опита и простотии.
някой ще ми обясни ли разликата между синя, бяла, жълта и каква беше още хума ? :Д
вече го изпробвах, хареса ми - имаше с въглен, шоколад, алое и още някакво и обикновени
прехваленият крем за ръце :Д
серум от тая серия, не намирам картинка
и един яркочервен лак с тънка четка
доста загледах тея чудеса
зеленикава, розовеникава и бяла база за грим. Hayashi ако видиш тоя пост кажи дали си ги виждала тея :Д
още се чудя как се одържах да не си купя това
![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-17-2014 на 19:07
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Упс, съжалявам. Хаяши беше в интернет почивка, че изпитите не се взимат сами.
Delia са полски, ползвала съм им само един двуфазен дегримьор и за цената си от 2 лева беше чудесен. Такава база и аз се каня да пробвам отдавна. Зелената прикрива зачервявания, розовата прикрава жълтеещ тен, а бялата в случая може да е озаряваща или матираща.
Ако се навиеш да пробваш, моля, сподели мнение!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
http://myhappypond.com/wp-content/up...r-bioderma.jpg Трета подред. Някой, ако я е виждал с помпичка, веднага да казва къде!
JoLLiE92, знаеш ли къде със сигурност я има розовата вода? Търсих вече на няколко места и не мога да я намеря.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
В София нямам идея.
виж по магазините за розова козметика - такива с много фирми и в никакъв случай биофреш!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
относно пилите ... не с кристална,а с хартиенаОт металната ноктите се цепят и лющят
Същото мога да кажа и за кристалната/стъклена пила .
Hostis Honori Invidia
аз за себе си знам, че и хартиените ми нацепват ноктитесамо кристалната/стъклена - не знам разликата и каква точно е моята, не ги нацепва. Преди бях с метална, взех си кристална, след това пробвах с хартиена веднъж-два пъти за по-бързо и о, изненада? Три нокътя ми се нацепиха и още два се счупиха при най-малкия натиск. А като се замисля, че си я купих само защото е красивичка.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз седях с маслото на Икаров 20-25 минути, както пише в упътванетоне попи и го махнах.. другата седмица ще изчакам повечко.
А иначе си взех този лак на Gabrini от DM:![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Какви са тези гланцове на кока колаааа?
^Сори за спама![]()
моя е за суха и чувствителна кожа, но не мога да намеря снимка
Амии аз ползвам течния, който е като писалка 1ви номер и си ми е супер. Единствение недостатък е, че ако примерно си го сложа преди училище като свърша (към 2) и вече леко се е разтекъл, но това е единственото, а и може при твоята кожа да не се получи това. Забравих да кажа, че използвам само коректор, без основи, фдт и пр.![]()
Като за цената си са хубави. И аз имах писалката обаче много бързо свърши :д
Да, аз в момента ползвам на есенс с писалката(2 опаковка) супер е, ама за месец и нещо ми свършва.
На мен ми седи много време, ама слагам и пудра после.
Цвета е съвсем лек, повече е блясъка като ефект. Иначе в момента в елитис са намалени на 2,79. Ако си вземеш и този с прасковата дай мнение моля те, за цвета.
по темата:
![]()
Доволна съм много! Купувам си го вече за 2ри път, прави ми ръцете много меки, бързо попива в кожата и ухае страхотно! Първият път като го ползвах кожата ми беше груба и напукана, след 2рото 3тото нанасяне нямаше и следа от ефектите на студа върху ръцете ми.