- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
^И аз много се чудих дали да си го взема. В Лили в момента е на промоция - 7.55лв. Днес мислех да отида и само да си отлея малко колкото да пробвам вкъщи, защото в магазина не мога да преценя кой цвят ще ми пасне, но имаше само една бройка от цвета, който най ми допадна, и реших да рискувам и си го взех. Консистенцията му е като на мус и ако има някои сухи участъци по кожата си личи доста с фдт отгоре.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
- Прекрасна! Най-хубавата спирала, поне за мен.
Любими са ми и двата продукта! С тази спирала бях почти всеки ден лятото![]()
![]()
+ безцветен лак
Lonsdale, доволна ли си от очната линия?
По темата- NYX jumbo pencil , цвят Milk и stay matte пудрата на rimmel
Кажи за червилото.
Welcome back! :*
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На Карамела спиралата е много добра, аз се прекарах и си взех обикновената версия :/
Моята пяна се оказа парабенова бомба... има methylparaben, butylparaben, propylparaben, ethylparaben, isobutylparaben. Тези, които ги притесняват да знаят.
Аз четох, че нормалните парабени не са чак толкова опасни, а iso-парабените са по-зле. :Д
Декоративната козметика като цяло е доста по-наблъскана от бялата с химия.Био-спиралите са по 40лв и нагоре, а дори не вярвам да са наистина био, защото не мисля че има как да имат цвят и ефект без химията.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ако се налага да имам парабени в кометикта предпочитам да ги намеря в пяна вместо крем. Едното ти е 3 минути на лицето, а с другото си цял ден.
Иначе знам, че е много трудно да е намерят био-сенки, които да издържат. Едно, че са скъпи, друго, че ккото и да са про-био на познатите ми им писва да правят компромиси с пигменацята и се връщат на обикновени.
А, аз мислех, че в спиралата си имала парабени. За коя пяна говориш? Аз подбирам бялата козметика и фдт , но пък спиралите, сенките, червилата, очната линия трудно да намериш напълно без химия и да действат. :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
-ФДТ Seventeen matt plus
-Крем на Aroma, защото бях доволна от него, но свърши :/
-Не съм сигурна колко е добра, грима ми издържа доста дълго като я сложа. Да кажем, че съм доволна.
-Тоник Garance - много съм доволна.
-Garnier express 2 in 1 eye makeup remover - не е зле, но не бих си го купила пак.
-Мини-комплект четки за грим(не знам марката).
-Черна очна линия на Golden Rose и Impala.
*От Impala-та съм впечатлена! Издържа повече от 10 часа, не се размацва(освен ако не се търкаш много) и разтича. Не остават онези линии от другите очни линии и моливи. Ще продължавам да си я ползвам.
-Балсам за устни на NIVEA.
-Открих, че бебешката пудра върши същата работа, като нормалната, просто струва къде-къде по-малко и е много повече, като количество. И за първи път не ми дразни кожата. Взех си тази на "Мечо".
-Лакове и лакочистител
*сън*
Представям си го като боядисване на яйца с листа и кори от лук![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Лек, средна покривност, течен и се разнася лесно.
Аромат има, но е лек и с времето изчезва.
Пак заповядай![]()
*сън*