- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
Засега ми харесва доста. Бях отвикнала да ползвам нормални четки, само силиконови, но тази ми допадна, защото издължава хубаво миглите. Тушът е доста течен в началото и има леко слепване, но се оправя.
Интересно ми е само колко време ще издържи без да изсъхне.
Юхуууу, внесли са Essence във Франция. Имаше промоция, трябваше да се възползвам.
Не си спомням коя беше хвалената спирала затова взех и двете.
А хвалената от вас очна линия тази ли беше?
Матовият глос е просто невероятен! За зимата е чудничък!
И защото си загубих прасковеното червило на KIKO, реших, че ми трябва ново. Имам четири червила от тази серия вече. Въпреки, че цвета е доста близък до All About Cupcake, който вече имам.
![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Отдавна не си бях купувала толкова козметика
По принцип не слагам фон дьо тен или такива неща за през деня, но много зле е започнало да изглежда лицето ми и репих да пробвам тези сс кремове
Пък пяната май е хубава, снощи се измих и лицето ми стана едно такова гладко, мн яко :д
А кремът за крака е прекрасен, много омекотява и мирише хубаво.
- Доволна съм, по-мазничък, точно каквото търсех. Нищо, че имам бая балсами
- Приятно изненадана останах от този душ гел! Освен страхотният аромат, има и по кремообразна формула, и прави страхотна пяна!
Йейй, доволна ли си от пяната? Аз сега я ползвах и съм много доволна, ИЗОБЩО не ми зачерви кожата, страшно е мека и някак хидратирана, направо не мога да проумея как съм живяла без него до сега. До вчера се миех с един сапун за лице с хума от аптеката, и сега като го смених всичко ми се изяснява. Пъпките ми не изчезват напълно, защото сапуна ежедневно ги дразнеше и зачервяваше, само като се сетя колко бях червена след миене ... а аз си мислех, че е ,,добър''. Ще карам още малко с пяната и ще напиша мнение и в темата за всякакви въпроси, да се възползват повече хора от тази пяна.
Не е чак такъв цвят като опаковката, но не е и съвсем прозрачен. Лепне доста и не знам какво има предвид под "матов", но си лъщи леко :Д Иначе аз го харесвам, наистина е доста дълготраен.
Пък и аз съм доволна от пяната, изведнъж си почувствах лицето суперчисто :д
Матов гланц?![]()
Матов е. Завършекът и копринен и е като на течно червило. С два слоя постигам пълно покритие като с ярко червено червило. Супер дълготрайно не е, но се задържа 2-3 часа без проблем. Не знам за другите цветове, но този е доста хубав.
На моите устни стои точно така.
![]()
От мен една нова и не чак толкова успешна
http://girlstemptation.blogspot.com/...tor-stick.html
+ Един разкошен кремообразен почистващ продукт на Alverde <3
Спирала + очна линия подарък от Essence и един от новите балсами за устни на Balea:
![]()
![]()
А тази спирала на Essence хубава ли е? Опаковката е много Etude House-ска! <3
^Не съм я пробвала още. Тези заврантулки по капачката са гумени, отзад приличат на връзки на корсетКато цяло въобще не ми трябваше сега спирала, защото имам пет... И такъв тип очна линия също, защото имам, но си бях наумила да си ги взема, а и в комплект излиза все едно, че очната линия е подарък - комплектът струва колкото спиралата. Четката й е малко странна:
P.S. Преди малко пробвах спиралата - хареса ми как стои на моите недълги, негъсти и неизвити миглички. Като цяло не съм използвала спирала, която да ми прави миглите с УАУ ефект. Очната линия също пробвах - в началото доста течна ми се стори. Води се Extra longlasting. Прокарах доста пъти пръста си по очната линия - не се размаза.
Последно редактирано от girl91 : 11-12-2014 на 22:25
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
2 ред 3 от дясно на ляво
оообожавам го <3
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
На мен мнооого ми харесва Есенската спирала! <3