- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
Много искам тези червила на Golden Rose. И силиконовите моливи на Impala. Защо при нас не внасят всички тези евтини и хубави марки?![]()
А тези неща на Essence от някаква нова колекция ли са?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Страхотни са червилата, днес бях на косъм да си взема още едно, ама накрая се разминах само с един матов лак за нокти.
А тоя молив на импала на мен лично изобщо не ми харесва, много ми пари като си го сложа на водната линия, иначе е достатъчно мек и траен за опушен грим, примерно.
Кутийките на повечето неща на Balea са страхотни като дизайн и изключително изкушаващиЗа съжаление не съм особено доволна от качеството, но това е обичайно за фирмени марки.
Както и да е, за какво служат тези кремчета?
Хихи мен опаковката ми харесваше най вече. Все пак ще се оглеждам като ходя в ДМ. Сигурно пролетта или лятото ще пуснат пак такива - единия с малини, другите май с някакви цветя. Дано тогава успея да си взема
Hayashi, ако говориш за кремчетата на Балеа (не Есенс) - не знам кога са ги пуснали в България, но в германския сайт на Балеа ги имаше май още от началото на зимата.
Някой знае ли в България дали има Body Shop някъде? Или как се поръчва оттам?
Този балсам наистина е много хубав! Малко бях скептична отначало, защото съдех по опаковката, но мирише страхотно и косата остава доста по-мека, моята е като четка гъста. ;д
Кремовете за тяло аз си ги правя. Бях си намерила и рецепта за крем против стрии, моите се бяха свили двойно! Но...за съжаление спрях да го ползвам и пак се ''разтегнаха'' сега зимата. ://
Последно редактирано от Momicheto:) : 02-06-2015 на 14:17
Поръчах си спрея за топлинно третиране на косата Matrix Design Pulse
Относно матовите червила на Golden Rose - имам само едно, тъй като така и не успях да си харесам някой друг цвят (аз не нося червени и като цяло ярки червила). Леко изсушаващо е.
Силиконовите моливи на Impala май май не са подходящи за водната линия (много бързо се "измиват"), иначе аз съм си слагала там и при мен парене не е имало. Лесни са за нанасяне като очна линия.
Кремчетата на Balea са универсални. Като цяло съм доволна от всички продукти,които съм имала и имам на Balea.
![]()
Последно редактирано от girl91 : 02-06-2015 на 18:14
Като ги видях намалени и не се сдържах!
http://www.zlatnaribka.com/keratinov...keratin-355-ml
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
- Изключително доволна съм от този крем! Много добре подхранва кожата на ръце ми, и ноктите.
- Номер 6ти. Ползвам си я от години, и съм адски доволна от нея! Перфектното матиране, на много добра цена.
- Доста спонтанна покупка, но бяха на 3 лева намалени в Лили и не можах да се въздържа, нищо, че имам към 10 балсама за устни. Харесва ми, добре хидратира, придава блясък, и аромата му е хубав. Но цвета много много не си личи при мен ( за разлика от този с ягода, диня, и вишна ).
- Бебешката пудра
- Не си падам по сладникавите аромати, но този ми хареса учудващо много, и го взех, макар и да имам още 2 за изхабяване
![]()
Уникален лак Rimmel Velvet Matte
Пак съм аз.
тези бяха комплект за 7,29лв.
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Слагам си моите снимки направо. Палитрачката на KIKO си я паправих чудна!
![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Този околоочен крем си го взех преди седмица сигурно, но чак сега влизам да се похваля :Д
Доста време му се чудех, това са някакви ръчноправени кремове. Накрая си го взех и съм на средно мнение. Мирише отвратително, но е доста мазничък и в същото време лек, добре го чувствам върху кожата си, но не мога да кажа дали е добър, или не, защото досега не съм имала околоочен крем, все с този за лице се мажех там, а не забелязвам някаква съществена разлика, освен че този не мога да го намажа на цялото си лице, защото е мазен.
Става, просто ме глождеше да го пробвам
-много приятно мирише, както всичките всъщност
Не знам капризна ли съм, но съм разочарована, не ме кефят достатъчно, нито като консистенция, нито като наситеност на цветовете, няколко от горните цветове си взех.
Матовите им верно не са впечатляващи. Аз матови имам само в кафявата гама, та ме устройва, обаче сериите Pearl и AMC shine са брилянтни, мажат се като масло и ми се е случвало на сутринта след тежка вечер все още да стоят страхотно.
Обикновено ги ползвам с основата на NYX в бурканчето.
Ти от сенките на коя марка си доволна?
ми и аз в кафяво си взех- 329, 327 и 342, другите две са от amc- едно зелено и това, за коeто всъщност отидох, но не ми харесва достатъчно и като нюанс, има леко червеникав оттенък, който не седи яко на окото, докато оранжевият ссе смесва мн добре с кафяво
този грим обичам да си правя, да не решите, че си слагам като клоун оранжево на целите очи :Д
Иначе, не съм намерила такива, от които да ахна, сега ще поръчвам на nyx, по- принцип скоро се запалих да нося повече сенки, преди карах на очна линия само, a копнея за едни на Мак, ама 30 кинта за няма и два грама ще ми трябва повече разочарование от други марки, за да ги прежаля, нещо цвят горичца са.
Последно редактирано от therichbitch : 02-17-2015 на 18:27
Понякога не, понякога да :Д На мен ми е малко прихлупен клепачът, та изпитвам трудности да нанасям сенки в сгъвката и да се виждат, трябва да нанасям по-нагоре, но така че да изглежда в сгъвката, не знам дали го обясних като хората, но като ми се получи, може да постна снимка )
ох момичета помагайте липстик-а на глос много ми се разлива
дали да не пробвам нещо на лореал
Туй то. Доволна съм, успях да се намацотя и да я пробвам вече, май си имам нов фаворит.
Пълен провал.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо? Няколко пъти съм си я взимала и не беше никак лоша.
Аз исках да видя новата серия нa Essence (I love Nude), но какво видях днес - в магазин ДМ, Елитис и един друг, в който има стелаж на Essence, на мястото за нови колекции имаше колекцията Здрач, която е от 2012г.?!