- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
че те на Титания не са особено скъпи обикновено. Аз като си избирах моята - тя е подобна на твоята, но стоманата е черна , затова се обърках че е същата, беше много забавно - влизам в магазин с 50 пинсети вече след като се отказах да си търся като старата ми , избирам и никоя не ми харесва. Държах да е със скосени краища и да са много тънки, защото само така не изтърва както ти каза. Ами не - всичките са ужасно дебели и знам, че винаги ще има някакво малко пространство между двете остриета, където шибаният косъм ще се навре и няма да се отскубне.нито на Титания, нито на Золинген намерих такава и накрая си купих тази на Киепе. Предишната ми беше на Екотуулс, но няма откъде да ги намеря в България. Тази сегашната е същата, може би една идея по-добра, защото е малко по-безболезнена, но мен по принцип не ме боли. Ще е бонус ако почиствам веждите на майка ми - тя винаги плаче
benivasileva аз подценявам балсамите като цялоТо не е ли една маска, да си я намажеш, да стоиш 5 минути и да ти свърши водата, но да знаеш, че за хубаво го правиш
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more