.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2929

Hybrid View

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Сподели мнение за тези 2 продукта, моля те А също така във февруарското издание на Космополитан видях реклама на една спирала на Лореал - Mega Volume miss Manga, която би трябвало да изглежда така :
    http://www.designmatic.co.uk/wp-cont...-packaging.jpg
    Та, чудих се дали някой я е мяркал по магазините и ако е, да каже горе/долу колко струва и някакви впечатления, защото ми хвана окото бая (забелязах рекламата само заради Барбара Палвин, която я рекламира и е УНИКАЛНА, но да ;д) Попринцип спиралата би трябвало да направи очите ти да изглеждат като на мацките от аниметата, тоест огромни ;д Но по това, което видях като снимки от Интернет не ме впечатли особено ... Сори за спама бтв ;д

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    musicxprisoner & DragonLady

Такам, маслото на Наши си го взимам за не знам кой път вече. Няма по-добро.. наистина. Косата ми става невероятно мека и с блясък, по-жива, доколкото знам има и термозащита.

За коректора ще цитирам Hayashi, която подробно ми обясни всяко едно за какво е.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Зеленото прикрива зачервявания, прасковеното неутрализира хиперпигментация, петна и някои видове тъмни кръгове, това кафевеещото може да се ползва като основен коректор или за контуриране, следващото отново е нормален коректор, а най-светлото или хайлайтър за контуриране или е за момичета с по-светли кожи.
    Ползвах го вече 2-3 пъти. Уж са кремообразни, но на мен пак ми идват леко сухи, но пък аз съм с много суха кожа.. и като цяло само това не ми харесва много, много. Зеленото + някое от телесните, доста добре ми покрива петънцата от стари пъпки, прасковеното и него го слагам преди телесното под очите, добре покрива. Като цяло ми харесва.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Доволна ли си от коректора? И за какво се използва розовият ( зеленият предполагам е за скриване на червени петна )?
    От доста време го заглеждам в лили и се чудя дали да си го купя.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И за какво се използва розовият ?
    Розовият, до колкото знам, се използва за прикриване на хиперпигментация или за тъмните кръгове под очите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си