.
Отговор в тема
Страница 77 от 118 ПървиПърви ... 276773747576777879808187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2929
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    На балеа само измиващият гел ми харесва. Купих си шампоан, понеже нямах мн пари - е беше потресаващ, не стига, че ми трябваше половината тубичка, за да си измия косата, ами накрая пак не е като чисто къпана. Затова сега реших малко в другата крайност да мина за един месец :Д
    От днес: (хубаво е да взимаш заплата, хаха)

За сметка на балеа обаче, съм супер доволна от тези гел капсули, прекрасни са за скромната си цена от 5 и нещо

И омекотител и твай :Д

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Новите покупки от днес:

You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Новите покупки от днес:
    Много, много добър. <3 ЮЮ

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Гледах, че края на зимната разпродажба е 25 януари. Странно защо още има. Май сега са добавили и нови продукти. Кошницата ми стои препълнена, какво разбираш под "още е шокиращо"? Не идват? Счупени? Отваряни? Смятам да поръчвам с приятелки и не искам да ги разочаровам.
    Първият път половината неща не ми ги пратиха... вместо това пратиха разни неща, които не съм поръчала. Разправях се месец... Пратиха ми втора поръчка с липсващите... отново нищо общо с това, което трябва трябваше да ми пратят. Накрая за една част от продуктите се наложи да ми върнат парите. Вторият път ми пратиха празна кутия с фактурата вътре. И двата пъти трябваше да се разправям с отвратително тромавото им бавно обслужване, което не се опитваше кой знае колко да ми помогне. Обръщат ти внимание само, ако се рамрънкаш във фейсбук страницата им където всички могат да го видят. Тогава отговорят до часове... Но ако им пишеш през сайта може 2-3 седмици да не ти отговорят.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Lia Виж мнението
    Не съм чувала за тях. дай малко инфо?
    и аз нямам много информация, но казват че са много качествена козметика и помагат даже и при дерматологични проблеми. а аз имам доста чувствителна кожа и затова разглежда за различни варианти. мисля, че има информация в нета, можеш да прочетеш, аз просто исках да разбера мнение от някой, който ги е пробвал вече.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Много, много добър. <3 ЮЮ
    Радвам се да го прочета, значи не съм се прецакала с покупката.
    Изпробвах го веднъж засега, кой знае какъв ефект не забелязвам още, но пък мирише очарователно.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Някой ползвал ли е балсамите Eos ? Мисля да поръчам.
    Аз имам с боровинка. Хидратира много добре, а е и вкусен. Обаче на мен ми го донесе една приятелка от Канада и не знам дали тези, които предлагат във фб, са оригинални.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от minavla Виж мнението
    и аз нямам много информация, но казват че са много качествена козметика и помагат даже и при дерматологични проблеми. а аз имам доста чувствителна кожа и затова разглежда за различни варианти. мисля, че има информация в нета, можеш да прочетеш, аз просто исках да разбера мнение от някой, който ги е пробвал вече.
    Мисля да ги пробвам, нали за тези говоришhttp://apteka.framar.bg/30047236/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    щото в описанието пише наистина, че са някакви качествени.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Аз имам с боровинка. Хидратира много добре, а е и вкусен. Обаче на мен ми го донесе една приятелка от Канада и не знам дали тези, които предлагат във фб, са оригинални.
    Има EOS и в ензо вече!

Супер фен Аватара на girl91

Яд ме е, че не съм разбрала, че един универсални кремчета на Balea са ги внесли в България, докато разбера и те вече ги няма

Голям фен Аватара на Lourenço
    Онези в кръглите кутийки ли? ^

Тези балсамчета на нивеа със боровинка и какао пуснати ли са на пазара в България ?
    Последно редактирано от angelcheto08 : 02-05-2015 на 18:02

Lourenço, да, в кръглите кутийки, които изглеждат малко ретро. Толкова много пъти съм ходила в ДМ и не съм ги видяла, но пък и мислех, че няма да ги заредят в България.

angelcheto08 , има ги тези балсамчета на пазара вече (онзи ден ги видях в Елитис).

Голям фен Аватара на Lourenço
    Да те подразня малко :Д

Но не са нищо особено,просто миришат хубаво и имат симпатична опаковка.

Мега фен Аватара на ameli

едно никога не е достатъчно ;д

Много искам тези червила на Golden Rose. И силиконовите моливи на Impala. Защо при нас не внасят всички тези евтини и хубави марки?

А тези неща на Essence от някаква нова колекция ли са?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Хихи мен опаковката ми харесваше най вече. Все пак ще се оглеждам като ходя в ДМ. Сигурно пролетта или лятото ще пуснат пак такива - единия с малини, другите май с някакви цветя. Дано тогава успея да си взема
    Hayashi, ако говориш за кремчетата на Балеа (не Есенс) - не знам кога са ги пуснали в България, но в германския сайт на Балеа ги имаше май още от началото на зимата.

Цитирай Първоначално написано от Lia Виж мнението
    Мисля да ги пробвам, нали за тези говоришhttp://apteka.framar.bg/30047236/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    щото в описанието пише наистина, че са някакви качествени.
    да, точно за тях, айде кажи после дали си доволна

Някой знае ли в България дали има Body Shop някъде? Или как се поръчва оттам?

Този балсам наистина е много хубав! Малко бях скептична отначало, защото съдех по опаковката, но мирише страхотно и косата остава доста по-мека, моята е като четка гъста. ;д

Кремовете за тяло аз си ги правя. Бях си намерила и рецепта за крем против стрии, моите се бяха свили двойно! Но...за съжаление спрях да го ползвам и пак се ''разтегнаха'' сега зимата. ://
    Последно редактирано от Momicheto:) : 02-06-2015 на 13:17

Повече от фен
    Поръчах си спрея за топлинно третиране на косата Matrix Design Pulse

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Много искам тези червила на Golden Rose. И силиконовите моливи на Impala. Защо при нас не внасят всички тези евтини и хубави марки?
    Страхотни са червилата, днес бях на косъм да си взема още едно, ама накрая се разминах само с един матов лак за нокти.
    А тоя молив на импала на мен лично изобщо не ми харесва, много ми пари като си го сложа на водната линия, иначе е достатъчно мек и траен за опушен грим, примерно.

Кутийките на повечето неща на Balea са страхотни като дизайн и изключително изкушаващи За съжаление не съм особено доволна от качеството, но това е обичайно за фирмени марки.
    Както и да е, за какво служат тези кремчета?

Относно матовите червила на Golden Rose - имам само едно, тъй като така и не успях да си харесам някой друг цвят (аз не нося червени и като цяло ярки червила). Леко изсушаващо е.

Силиконовите моливи на Impala май май не са подходящи за водната линия (много бързо се "измиват"), иначе аз съм си слагала там и при мен парене не е имало. Лесни са за нанасяне като очна линия.

Кремчетата на Balea са универсални. Като цяло съм доволна от всички продукти,които съм имала и имам на Balea.

Последно редактирано от girl91 : 02-06-2015 на 17:14

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от minavla Виж мнението
    да, точно за тях, айде кажи после дали си доволна
    Искам да ви кажа, че този крем е страшно добър
    https://www.google.bg/search?q=%D0%B...B-%3B266%3B500
    (съжалявам, не ми даде да кача направо снимка)

Супер много омекотява кожата и не се отмива даже и два часа да мия чинии. Досега не бях попадала на такъв, много съм доволна.

Като ги видях намалени и не се сдържах!

http://www.zlatnaribka.com/keratinov...keratin-355-ml
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    - Изключително доволна съм от този крем! Много добре подхранва кожата на ръце ми, и ноктите.
    - Номер 6ти. Ползвам си я от години, и съм адски доволна от нея! Перфектното матиране, на много добра цена.
    - Доста спонтанна покупка, но бяха на 3 лева намалени в Лили и не можах да се въздържа, нищо, че имам към 10 балсама за устни. Харесва ми, добре хидратира, придава блясък, и аромата му е хубав. Но цвета много много не си личи при мен ( за разлика от този с ягода, диня, и вишна ).
    - Бебешката пудра
    - Не си падам по сладникавите аромати, но този ми хареса учудващо много, и го взех, макар и да имам още 2 за изхабяване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си