- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Странно ли е ?
Здравейте,хора имам едно допитване до вас...Странно ли един тийн да слуша стара музика като Beatles,led zeppelin,Rolling Stones И т.н.
Не, изобщо! То това е истинската музика. Ако някой ти се подиграва, не му се връзвай! Имаш отличен вкус, пич![]()
Спокойно, нормални сме! ;д Дори имам доста приятели, почитатели точно на този тип музика.
It's Cute How Stupid You Are ^^
Само мога да те поздравя за стилът музика, който слушаш. Браво пич, добър избор си направил.
Странно е!
Толкова е странно. Никога не съм виждала някой млад човек да слуша тези групи, никога! Вземи си нарежи вените, щото не те приемаме.
Сайта вече за лексикон го имате. Мислиш ли, че на някой му дреме какво харесваш? Всеки има различни харесвания, едни ги харесват, но други - не. Всички са индивидуални, дай да пускат теми всички сега.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Много е притеснително, ходи си пусни Ерекциите и Джъстинчо, да се поуспокоиш.
Че що да е странно?Слушай си кот щеш не ни пречиш :Д А и аз слушам по стари изпълнители.И не съм фен на модерната музика много много.Пфф
Благодаря на повечето хора,не разбирам само защо другите ме хейтват ама карай..Благодаря ви за мнението!
Кой те хейтва?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac