Здравейте. Имам старшна нужда от съвет. Имах връзка с момче половин година. През този период той пожелаваше няклоко пъти да се разделим и да останем само приятели, но аз не желаех и ставаше така че се събирахме. Дойде момент в който той отново пожела това и за се съгласих и приех неговото решение, което беше крайно. И така половин година почти не се виждахме, чувахме се от време на време. Понеже сме студенти започнахме семестъра. През периода през който се разделихме ми беше страшно трудно, тежко, мъчно.... Но някак си приех това и свикнах. Запознах се с друго момче, като мисля че и двамата имаме симпатии един към друг, макар че е рано да се каже. Един ден бившият ми приятел ми казва,че е размислил и е осъзнал какво точно изпитва към мен и иска отново да се съберем. Дайте ми съвет какво да правя, объркана съм, и не знам дали все още изпитвам същото към него, защото просто свикнах да живея без него, а и може би времето наистина лекува. Помогнете ми, не искам да има наранени. Какво да правя?Той настоява да се съберем. А аз не знам дали това е най-добрият вариант.Казах му че ще помисля, а той счита че съм го предала, защото любовта ми била преминала през тази половин година. Искам съвет