.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от primenzavinagi Виж мнението
    Здравейте,

на 14 години съм от София, вече няколко човека ме игнорират и не излизат с мен защото им казах, че съм гей. Не знам как да кажа на родителите си, баща ми говори как трябва да ги избият и да ги горят и т.н, а майка ми мисли подобни мисли, всеки ден чувам коментари в училище и навсякъде колко са зле и как трябва да умрат. Много ми е тежко защото искам едновременно някой който да може да ми бъде партньор и приятел с който да мога да споделям свои работи. Едва ли не съм леко депресиран.
    Виж сега, тази тема е мноооого деликатна. Не може да стреляш на посоки и да разказваш на всички, че си гей, все пак.. Може да подхвърляш намеци,но не бъди директен. Остави ги сами да приемат факта малко по малко.
    Все още си на 14 години,крехка възраст (не,не казвам, че не си осъзнат), на 14 си достатъчно голям за да си наясно със сексуалността си, но родителите ти ще си мислят, че то е просто от възрастта,пубертета и подобни глупости, отделно препоръчвам ти да не споделяш това преди да станеш по-самостоятелен. Бъди по-деликатен с хората около теб,но и не се съобразявай с тесногръдието им, бъди това което си,но не се натрапвай.
    Отсносно партньора, трудно ще си намериш, особено някой колкото теб. В този момент на осъзнаване при повечето хомосексуални процеса да се приемат е дълъг и труден,много труден, още повече с тези кампании и рекламации хомосексуалността се е натрапила в очите на хората и са доста .. как да кажа, не им допада темата, мислят си, че това е просто някакъв вид "мода". Успех
    Последно редактирано от Adorable Sunshine : 05-16-2014 на 11:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си