.
Резултати от 1 до 25 от общо 172

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilawo_Dupe Виж мнението
    Плоско е твоето мислене, че една жена която е спала с 17-18 момчета не е курва, само защото умее да се преструва в обществото. Какво самоуважение има такова момиче, момиче не, а парцал.
    Тя не се прикрива. Не можеш да прикриеш жестове, походка, маниери, начин на говор.
    Това е момиче, което рядко повишава тон, облича се премерено, никога не псува, има невероятна грация, може да стои 3 часа на маса, няма да кръстоса крака или да се изгърби - дама, каквато рядко се среща. Не се натиска на мъже, не прави селски намеци, знае кога да заяви, че нещо не й е приятно, при това възпитано, без бърсане на шамари, викове и т.н. Подобни обноски, начин на изразяване и истинска същност на скромно и свясто момиче малко от вас имат.
    Не съм казала, че е дама, ЗАЩОТО е спала с толкова хора, а ВЪПРЕКИ това. Научете се да четете на собствения си език.

Има страхотно самоуважение, самочувствие с покритие, рядко говори за себе си, всъщност. Оставя невероятно впечатление у хората, щом беше вкъщи за 5 минути и майка ми го забеляза, смятай.

Твоето мнение грам не е меродавно за мен, предвид, че най-вероятно си фейк, а дори да не си, да твърдиш, че момиче, спало с някого преди 18, е невероятна малоумщина. Обясни ми какво се променя след навършването на 18? Обясни ми, моля те, връзката между правото да гласуваш, да пиеш, да караш кола и интимните отношения.
    Също така ми обясни защо 30-годишна жена, спала с 4-ма, е курва.

П.С. mm28, няма как да видиш нещо такова, защото не я познаваш. Неслучайно повечето й познати сме на това мнение. Абстрахирам се от най-добрата й приятелка, която е изключително примерна, спала е с едно момче по последни данни, а е от тия, дето като не възприемат дадено поведение, не контактуват с човека, тоест ако въпросното момиче не беше дама, най-добрата приятелка отдавна нямаше да общува с нея.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-15-2013 на 12:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си