.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте Проблемът е следният: ходих с приятеля ми година и се разделихме,бяхме се скарали много жестоко и си казахме неща,които не мислим.Той скъса с мен, но аз също съм късала с него, защото ме обиждаше много.Всеки ден ми казваше,че съм курва и каква ли не.По принцип има проблеми с нервите.... Много се карахме,но аз си го обичах въпреки всичко.Постоянно ме следеше, но за мен не беше проблем, защото исках и искам да съм само с него. Преди няколко дни си писахме, но той се държа много неебателно. Като се карахме преди се държеше по този начин също, но казваше, че го прави, защото не иска да изглежда слаб и за да ми запука на мен(винаги мие пукало просто не ми вярваше). Искам да си го върна. Според вас има ли начин, да го потърся ли или да изчакам сам да ме потърси. На 18 съм, а той на 20.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Забрави го по-добре как може да си била с човек който те е обиждал и те е следял тва просто е прекалено и другото така като казваш "По принцип има проблеми с нервите" все едно го оправдаваш за постъпките му (следенето и обиждането) според мен не го търси и го забрави

Прекалено много го обичам и искам да съм с него. Когато не е нервен(което се случва рядко) е много мил.. Дали ще ме потърси след няколко дни.. Просто знам, че няма да ми мине скоро.. Адски много ме боли

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Забрави го по-добре как може да си била с човек който те е обиждал и те е следял тва просто е прекалено и другото така като казваш "По принцип има проблеми с нервите" все едно го оправдаваш за постъпките му (следенето и обиждането) според мен не го търси и го забрави
    Абсолютно!
    Как може въобще да ти липсва такъв човек? Не мислиш ли, че заслужаваш по-добър?

Цитирай Първоначално написано от yoboo Виж мнението
    Прекалено много го обичам и искам да съм с него. Когато не е нервен(което се случва рядко) е много мил.. Дали ще ме потърси след няколко дни.. Просто знам, че няма да ми мине скоро.. Адски много ме боли
    представи си че следващия път ти и посегне пак ли така ще го оправдаваш че ще си и още с него?

Не знам защо, но каза, че ще ми направи "мръсно". Заплашвал ме е, както и приятелките ми.Не ми даваше да ходя на училище, защото съм щяла да се занимавам с момчета, защото всички момичета били курви.. Не знам и аз.. Толкова мръстотии ми е правил, а аз все още го искам..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Явно си се хванала за този като удавник за сламка. Той може да има проблеми с нервите, ама ти имаш проблем със самоуважението. Спри с тези комплекси за малоценност, вярвай, че можеш да имаш стабилен приятел, който ще се отнася добре с теб.

Не знам защо, но каза, че ще ми направи "мръсно". Заплашвал ме е, както и приятелките ми.Не ми даваше да ходя на училище, защото съм щяла да се занимавам с момчета, защото всички момичета били курви.. Не знам и аз.. Толкова мръстотии ми е правил, а аз все още го искам..
    Както казах по-горе зарежи го колкото и да го "харесваш" ще си намериш по-добре момче което няма да си прави каквото си иска с теб не ти ги казваме тия работи за лошо а за добро но ако не ни послушаш си го търпи

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Отивай да му спиш пред вратата на изтривалката. Все по някое време ще си те прибере.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Всеки ден ми казваше,че съм курва и каква ли не.

По принцип има проблеми с нервите....

Постоянно ме следеше, но за мен не беше проблем

Искам да си го върна.
    Дори няма да се опитвам да ти помогна да се осъзнаеш колко брутално нищожно същество си.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Абсолютно!
    Как може въобще да ти липсва такъв човек? Не мислиш ли, че заслужаваш по-добър?
    АБЕ, айде моля ви се. Много добре я разбирате дори, само глупости дрънкате. Все едно не знаете, какво е да обичаш и да си се привързал.
    Едно е да ти липсва, друго да искаш да го видиш.
    Избягвай го.

Супер фен
    Здравейте Проблемът е следният: ходих с приятеля ми година и се разделихме,бяхме се скарали много жестоко и си казахме неща,които не мислим.Той скъса с мен, но аз също съм късала с него, защото ме обиждаше много.Всеки ден ми казваше,че съм курва и каква ли не.По принцип има проблеми с нервите.... Много се карахме,но аз си го обичах въпреки всичко.Постоянно ме следеше, но за мен не беше проблем, защото исках и искам да съм само с него. Преди няколко дни си писахме, но той се държа много неебателно. Като се карахме преди се държеше по този начин също, но казваше, че го прави, защото не иска да изглежда слаб и за да ми запука на мен(винаги мие пукало просто не ми вярваше). Искам да си го върна. Според вас има ли начин, да го потърся ли или да изчакам сам да ме потърси. На 18 съм, а той на 20.
    Обичам те, и ще се опитам да не се нервирам като те видя да спиш с друг.
    Поздрави,
    Двадесет годишния.

Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Обичам те, и ще се опитам да не се нервирам като те видя да спиш с друг.
    Поздрави,
    Двадесет годишния.
    Значи аз обяснявам как съм била му била вярна през цялото време. Нещо не разбра или?

Супер фен
    Значи аз обяснявам как съм била му била вярна през цялото време. Нещо не разбра или?
    Ама аз наистина те обичам.
    Радвам се че си ми била вярна и силно се надявам да продължиш да ми бъдеш.

Ама аз наистина те обичам.
    Радвам се че си ми била вярна и силно се надявам да продължиш да ми бъдеш.
    Ти някакви психически проблеми или имаш "моето момче" или просто си нямаш друга работа?

Супер фен
    Ти някакви психически проблеми или имаш "моето момче" или просто си нямаш друга работа?
    И двете

Супер фен
    Или и трите не можах да ти разбера много, много коментара.

Супер фен
    Иначе по темата го късай тоя и ми звънкай.

И двете
    Прегледай се тогава. Довиждане.

Иначе по темата го късай тоя и ми звънкай.
    О, да бебчо веднага ти звънкам. Пха

Супер фен
    О, да бебчо веднага ти звънкам. Пха
    Чакам те маце!

Чакам те маце!
    Наистина се прегледай. http://www.youtube.com/watch?v=bQzrvK_3ibk

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    АБЕ, айде моля ви се. Много добре я разбирате дори, само глупости дрънкате. Все едно не знаете, какво е да обичаш и да си се привързал.
    Едно е да ти липсва, друго да искаш да го видиш.
    Избягвай го.
    По тая логика дай да го търпи като я обижда или недай си боже почне да я бие

Супер фен
    И теб те обичам!

Е няма как да стане..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си