.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Подарък за момиче

Здравейте, за Коледа искам да купя някакъв подарък за моя приятелка, с която се познаваме от скоро. Въпреки, че приятелството ни е скорошно, ние общуваме много и се разбираме също. За Коледа искам да и купя подарък изненада. Някой може ли да ми предложи нещо оригинално. Честно, нямам си на идея какво да и купя. Досега съм мислила доста по тази тема и винаги когато се сетя за нещо мисля, че няма да го хареса.

Ми ти я познаваш по добре от нас ние от де да знаем какво харесва тя?! По добре сама реши никой не е казал че колкедния подарък трябва да е перфектен. Избери и нещо, което ще го ползва всеки ден.

Да бе добра идея! Аз пак харесвам едно момиче и тя май ме харесва но ме е срам да иго кажа някак ви идеи.......

Замисли се дали не ти е правила някакви намеци или примерно да ти е споделяла, че си е харесала нещо.. Ако има такова - това е най-добрата идея, а и не рискуваш да й подариш нещо което ще и е излишно. Пък и за момиче изборът е толкова голям.. аз бих се зарадвала на часовник (макар че не е на хубаво да се подарява )

Цитирай Първоначално написано от nad_d Виж мнението
    Здравейте, за Коледа искам да купя някакъв подарък за моя приятелка, с която се познаваме от скоро. Въпреки, че приятелството ни е скорошно, ние общуваме много и се разбираме също. За Коледа искам да и купя подарък изненада. Някой може ли да ми предложи нещо оригинално. Честно, нямам си на идея какво да и купя. Досега съм мислила доста по тази тема и винаги когато се сетя за нещо мисля, че няма да го хареса.

Ей такъв подарък бих напраил, ко имах приятелка ся, мн ми харесват с тея очила изключително красиви
    Последно редактирано от betudontbet : 12-19-2013 на 04:17

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от betudontbet Виж мнението

Ей такъв подарък бих напраил, ко имах приятелка ся, мн ми харесват с тея очила изключително красиви
    На теб ти харесват момичета с такива очила, ама на хипотетичната "нея" може да не ѝ допадат... Подаръци не се подаряват за да ти харесват на теб.

Авторке - нещо малко, щом се познавате от скоро може и просто някакъв тип коледна украса(хубава топка, свещ и т.н.) Ако знаеш, че харесва парфюми, които са на достъпни цени също не е лоша идея. Иначе може някаква козметкика, която знаеш, че ползва. Часовник както казаха по-горе. Картина, портмоне и т.н.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    betudontbet мислиш ли, че младежа ще се изръси 300 лева (поне) за Рей Бан? Подари и цветя, нещо което харесва. Може да е свързано с хобито и. Има много варианти.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от nad_d Виж мнението
    ...Досега съм мислила доста по тази тема и винаги когато се сетя за нещо мисля, че няма да го хареса.
    "Младежът" е момиче. Но цветята също са вариант, само дето аз ги приемам не като подарък, а като жест, допълнение към подаръка.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Книга,козметика,билети за театър,концерт,кино, сувенир, парфюм, блуза, шал, шапка, ръкавици, плюшка, рамка/албум със снимка/и...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на baby_baby
    Купи и бижута или няква козметика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си