- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Колко време след като си направя татуировка мога да се излагам на слънчева светлина?
Колко време след като си направя татуировка мога да се излагам на слънчева светлина и да ходя на солариум?
Каране на колело
Месец-два си я пази. След това, ако толкова държиш да ходиш на солариум, винаги я мажи със слънчезащитен крем.
очаквам следващата тема да е "колко време след татуировка мога да ям и пия вода" , а след още месец "колко време след татуировка мога да дишам"![]()
Е, факт е, че можеше да си пита татуиста, ама... нейсе.
аз се къпя по 2-3 пъти на ден , тренирам , тренировката я удрят най редовно и кво да не съм умрялизлизат повече от перфектни и лъщят
Момичето явно иска да си я пази, вероятно й е първа.
И на мен цялото тяло да ми беше в татуси, едва ли щеше да ми пука за всеки един, ама за някои от нас татуировките са все още не напълно обходено поле и предпочитаме да заложим на сигурно.
Значи ако имаш много дрехи или обувки например , няма да ти пука за тях и ще гледаш да ги скъсашомг
Дори да имаш много татуси , ако не са навързани правилно или ако на единият му е паднал цвета няма да е много яко![]()
понеже ме кефят татуировките и ме кефят още повече забавните въпроси свързани с тях , сега стана ли ясно кити![]()
Принципно топлината също е вредна, не е само слънчевата светлина.
карамела, тая в подписа ти е чок гюзел, особено на 3тата снимка. ;д