- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лейди Ди
Въщност shades e до някъде прав. Няма я тази "помощ" защото всеки 3ти е фейк, трол или се прави на интересен.
Истината е, че за форума няма да има подем. Общо взето можем да си пишем в него и да се задоволим до някъде с това, което разполагаме. Друг е въпроса дали ние самите ще се решим да спазваме правилата и да го направим малко по-добър.
И кой има тези права? Кой го е създал? И печелиш ли нещо от длъжността ти тук?
SonataArctica, на мен ми е много лесно да вляза и да изрина половината теми и мнения, да банна 70% от потребителите и кво? Ще си направите фейкове, пак ще пишете простотии и ще изливате помия. И какво? Трябва 24/7 да вися онлайн, за да обслужвам спокойното ви пребиваване, докато избрана групичка от вас ми се качва на главата? Ако ВИЕ не искате да ви е хубаво тук, аз не мога да ви го направя.
Като модератор, ръцете ми са вързани и there is so much I can do. Който има желание да трови, ще намери начин въпреки бана.
Погледнете първо себе си, после идвайте да ми правите забележка, че не си гледам работата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
samo kato vidqh zaglavieto na temata i si dadoh smetka che trqbva da se izakam tukaak ak
ak
ak
ak
ak
ser
ak
Създадоха го 2 момчета, които вече не влизат и които вече нямат права.
Кой има права не зная. От както ale-x и machoka не са админи, не знам кой е админ.
И единственото, което печеля от длъжността си тук е да ме плюете. Влизам и винаги съм влизала за удоволствие. Правила съм каквото трябва, за да е спокойно тук, но явно вече няма кво да направя.
За тва от сега нататък мисля да съм прост потребител. И ако се появи админ, нека ми свали правата.
Но не ми пишете ЛС да се оплаквате от тва или онова.
шш алоу, само за кака виоленза да не се говори лошо
В началото може и така да е, но след 2ря баннат акаунт ще им писне да си изливат простотията. А за тролските теми - ще пооредеят. Щом имаш постоянно обвинения и оплаквания за форума е очевадно, че има хора на които им пука за форума. На никой ръцете не са "толкова" вързани. Има ли желание има и начин.