.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Ще отслабна ли??

Искам да знам дали ще отслабна ако ям
    закуска : активия пълнозърнеста
    обяд : някаква супа
    вечеря : някаква супа
    Mерси предварително !!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    закуска : активия пълнозърнеста - е по-вредна и от друго ядене по-добре не я яж

аз мисля че сиг няма да стане защо не се разровиш в нета за някоя добра диета и тренирай повече

Голям фен Аватара на Котка.
    Храни се разнообразно и здравословно.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    закуска : активия пълнозърнеста - е по-вредна и от друго ядене по-добре не я яж

аз мисля че сиг няма да стане защо не се разровиш в нета за някоя добра диета и тренирай повече
    ok molq te kaji mi nehto drugo za zakuska

iskam i da dobawq che sym 58 kg i 161 sm , no problemyt e che izglejdam che sym 63-64 kg(sigurno e zaradi wisochinata mi )ako nqkoi znae nqkakwi uprajneniq ili dieti da mi kaje

Яж плодова активия и после бананче. Така отслабнах от 60 на 49кг. и се чувствам слаба и лека.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от smille98 Виж мнението
    ok molq te kaji mi nehto drugo za zakuska
    както казаха по-горе храни се разнообразно и здравословно и тренирай повече майка ми сега е на диета и яде сутрин или плод или варено яйце

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    както казаха по-горе храни се разнообразно и здравословно и тренирай повече майка ми сега е на диета и яде сутрин или плод или варено яйце
    Въй, ша са застрелям!
    Queen of the Damned

Повече от фен Аватара на ranieri
    бабу бабу ,защо си толкова неадекватна

Цитирай Първоначално написано от kitten8m Виж мнението
    Яж плодова активия и после бананче. Така отслабнах от 60 на 49кг. и се чувствам слаба и лека.
    Mersii :3 no za kolko wreme beshe n tazi dieta ?

Всичко с времето си,храни се здравословно но не се лишавай от ценни храни или количество.Не трябва да се намаля количеството на храната,а да се увеличи физическата интензивност! Спортувай!
    _l_

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Пиши на кирилица и може и да ти отговорят

Мега фен
    Mersii :3 no za kolko wreme beshe n tazi dieta ?
    По принцип диетата е до живот. Помисли дали до живот можеш да караш на активия с бананче ..

Мега фен Аватара на tori
    Яж пресни плодове, зеленчуци и хубава храна въобще. Изключваш всякакви чипсове, снаксове, безалкохолни и боклуци въобще, ограничаваш сладичкото. Вместо една вафла изяждаш един портокал примерно или можеш да си правиш пауър барове. Заменяш хляба с пълнозърнест. Не се живее на активия и супа. Освен това тренираш нещо. И освен това си постоянна, не става от днес за вчера и не спираш да ядеш така след като смъкнеш нужните килограми, а продължаваш да се храниш добре и да спортуваш. Плюс всичко пишеш на кирилица.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз не съм правила диета, но ще ти кажа, какво съм чувала от хора, които правят. Диета не е да се откажеш от различни храни, а да ги комбинираш правилно, за да губиш едновременно тегло и да запазиш здравето си. За мен закуската трябва да е нещо стабилно, обяда на половината на закуската, а за вечеря можеш да пропуснеш или да хапнеш нещо, което ще те засити докато си легнеш да спиш. Както хората са казали: закусвай като царица, обядвай като гражданин, вечеряй като просяк. Не е трудно, това съм го правила, но не го смятам за диета. Бързо се свалят килограмите, ако се комбинира със спорт или упражнения вкъщи.

Само да спомена, не яж плодове преди вечеря (засилват апетита, въпреки насищането). Както и не замествай закуската или обяда с някакви салати или плодове. Това е голяма грешка. Хапвай си и месо и хляб и всичко. Трябват ти витамини, а не лишаване от тях.
    *сън*

Супер фен Аватара на Jaune
    Кви витамини има в месото? :Д

Съгласна съм иначе с всичко казано, но моля те, освен ако не се чувстваш ти добре така, не се чувствай длъжна да робуваш на "закуската е най-важното ядене". А ако й се ядат плодове на закуска или салата за обяд, защо да не яде това? Най-добрият съвет, който някой може да ти даде е да слушаш тялото си.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Ай, с тази активия ще ме/се уморите! Много по-добре е да ядеш кисело мляко + овесени ядки/трици/ + (по желание) някакви сушени плодове/ядки/ленено семе. Друг вариант са например омлетите. Също смутитата, въпреки че малко им мина времето на истинските плодове. Поразгледай и тук: http://fitandhealthyfoods.tumblr.com/ И те моля да се откажеш от активия+супа+супа. Не можеш да живееш само на нишестета и бульони. Разрови се малко и ще намериш много полезни и вкусни неща.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Мега фен Аватара на strawberry88
    Искам да знам дали ще отслабна ако ям
    закуска : активия пълнозърнеста
    обяд : някаква супа
    вечеря : някаква супа
    Mерси предварително !!!
    Не става така.

Най-здравословния начин за отслабване според мен е да забързаш метаболизма си, не да си измисляш някакви диетки ( особено Активия с колко консерванти е бъкана ) В сайта на BB-team мисля че имаше полезни съвети за ускоряване на метаболизма, а и в много други сайтове предполагам.. Моите са - много,много вода, кардио, редовно хранене, а и друга физическа активност няма да ти навреди, сигурна съм, дори помага за тонус и срещу стрес. При отслабването режимът на хранене си върви ръка за ръка и с тренировките според мен Но не си прецаквай организма с измислени диети!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    . Както хората са казали: закусвай като царица, обядвай като гражданин, вечеряй като просяк. Не е трудно, това съм го правила, но не го смятам за диета. Бързо се свалят килограмите, ако се комбинира със спорт или упражнения вкъщи.

Хората казват всякакви глупости.Това е мит.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Кви витамини има в месото? :Д
    прочети микроелементите и ще разбереш.

Супер фен Аватара на Jaune
    ^e, хубаво, има някви витамини. ама ти не ядеш месото, защото е много витаминозно...

Абе дали има витамини,фибри,и тем подобни елементи е все полезно.Дрънкате глупости с тея витаминчета
    По темата: от толкова варианти дадени до сега и аз да дам още един-увеличи секса като не ти се спортува
    _l_

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    ^e, хубаво, има някви витамини. ама ти не ядеш месото, защото е много витаминозно...
    Именно, защото било вкусно. Бляк. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си