- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще отслабна ли??
Искам да знам дали ще отслабна ако ям
закуска : активия пълнозърнеста
обяд : някаква супа
вечеря : някаква супа
Mерси предварително !!!![]()
закуска : активия пълнозърнеста - е по-вредна и от друго ядене по-добре не я яж
аз мисля че сиг няма да стане защо не се разровиш в нета за някоя добра диета и тренирай повече
iskam i da dobawq che sym 58 kg i 161 sm , no problemyt e che izglejdam che sym 63-64 kg(sigurno e zaradi wisochinata mi)ako nqkoi znae nqkakwi uprajneniq ili dieti da mi kaje
![]()
Яж плодова активия и после бананче. Така отслабнах от 60 на 49кг. и се чувствам слаба и лека.
Всичко с времето си,храни се здравословно но не се лишавай от ценни храни или количество.Не трябва да се намаля количеството на храната,а да се увеличи физическата интензивност!Спортувай!
_l_
Пиши на кирилица и може и да ти отговорят![]()
Яж пресни плодове, зеленчуци и хубава храна въобще. Изключваш всякакви чипсове, снаксове, безалкохолни и боклуци въобще, ограничаваш сладичкото. Вместо една вафла изяждаш един портокал примерно или можеш да си правиш пауър барове. Заменяш хляба с пълнозърнест. Не се живее на активия и супа. Освен това тренираш нещо. И освен това си постоянна, не става от днес за вчера и не спираш да ядеш така след като смъкнеш нужните килограми, а продължаваш да се храниш добре и да спортуваш. Плюс всичко пишеш на кирилица.
Аз не съм правила диета, но ще ти кажа, какво съм чувала от хора, които правят. Диета не е да се откажеш от различни храни, а да ги комбинираш правилно, за да губиш едновременно тегло и да запазиш здравето си. За мен закуската трябва да е нещо стабилно, обяда на половината на закуската, а за вечеря можеш да пропуснеш или да хапнеш нещо, което ще те засити докато си легнеш да спиш. Както хората са казали: закусвай като царица, обядвай като гражданин, вечеряй като просяк.Не е трудно, това съм го правила, но не го смятам за диета. Бързо се свалят килограмите, ако се комбинира със спорт или упражнения вкъщи.
Само да спомена, не яж плодове преди вечеря (засилват апетита, въпреки насищането). Както и не замествай закуската или обяда с някакви салати или плодове. Това е голяма грешка. Хапвай си и месо и хляб и всичко. Трябват ти витамини, а не лишаване от тях.
*сън*
Кви витамини има в месото? :Д
Съгласна съм иначе с всичко казано, но моля те, освен ако не се чувстваш ти добре така, не се чувствай длъжна да робуваш на "закуската е най-важното ядене". А ако й се ядат плодове на закуска или салата за обяд, защо да не яде това? Най-добрият съвет, който някой може да ти даде е да слушаш тялото си.
Ай, с тази активия ще ме/се уморите! Много по-добре е да ядеш кисело мляко + овесени ядки/трици/ + (по желание) някакви сушени плодове/ядки/ленено семе. Друг вариант са например омлетите. Също смутитата, въпреки че малко им мина времето на истинските плодове. Поразгледай и тук: http://fitandhealthyfoods.tumblr.com/ И те моля да се откажеш от активия+супа+супа. Не можеш да живееш само на нишестета и бульони. Разрови се малко и ще намериш много полезни и вкусни неща.
Hold on to me. Never let me go. (h)
Най-здравословния начин за отслабване според мен е да забързаш метаболизма си, не да си измисляш някакви диетки ( особено Активия с колко консерванти е бъкана ) В сайта на BB-team мисля че имаше полезни съвети за ускоряване на метаболизма, а и в много други сайтове предполагам.. Моите са - много,много вода, кардио, редовно хранене, а и друга физическа активност няма да ти навреди, сигурна съм, дори помага за тонус и срещу стрес. При отслабването режимът на хранене си върви ръка за ръка и с тренировките според менНо не си прецаквай организма с измислени диети!
^e, хубаво, има някви витамини. ама ти не ядеш месото, защото е много витаминозно...
Абе дали има витамини,фибри,и тем подобни елементи е все полезно.Дрънкате глупости с тея витаминчета
По темата: от толкова варианти дадени до сега и аз да дам още един-увеличи секса като не ти се спортува![]()
_l_