Първоначално написано от Bank$ майка ти всеки ден идва при мен, тя ми е любимата курва. Айде бе Сигурен съм
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от TrollFaace Да се самоубесиш песента дето ми я постна е много яка
Първоначално написано от baby_baby песента дето ми я постна е много яка знам
Първоначално написано от baby_baby песента дето ми я постна е много яка Е, то оставаше и да не я харесаш и щях да те разстрелям.
Първоначално написано от tori Е, то оставаше и да не я харесаш и щях да те разстрелям. лоша тори
Първоначално написано от baby_baby лоша тори Е, така де, кво? Няма какво да не харесаш просто.
НЕ
Мхм.
ОТивам до банята и лягам да спя. Лека ви. До утре.
Първоначално написано от tori ОТивам до банята и лягам да спя. Лека ви. До утре. лека
Има ли някой буден?
Добро утро.
It's a little too late to say that you're sorry now You kicked me when I was down
Леле, защо не съм го виждала това?
Първоначално написано от heartshapedbox Леле, защо не съм го виждала това?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Добър ден
Кво става бе, живи ли сте?
Умреха.
малее много студ вънка
Абе днеска беше хубаво времето. И слънчице грееше. Супер свежо.
хубаво беше през деня
да, сега застудя
И при нас беше хубаво временце. Разходих се до баба даже.
Първоначално написано от tori И при нас беше хубаво временце. Разходих се до баба даже. Тука беше много слънчево а оня ден прехвърчаше сняг
Правила