Първоначално написано от Bank$ Аз нали ти казах, че те обичам е и пак съм ти сърдита
Първоначално написано от baby_baby е и пак съм ти сърдита Какво да направя за да не ми се сърдиш?
Да се самоубесиш
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от Bank$ Какво да направя за да не ми се сърдиш? няма какво да направиш
Първоначално написано от TrollFaace Да се самоубесиш Да ти еба грозната майка
Първоначално написано от TrollFaace Да се самоубесиш песента дето ми я постна е много яка
Първоначално написано от baby_baby няма какво да направиш Все има нещо
Първоначално написано от Bank$ Да ти еба грозната майка Come on nigga
Първоначално написано от baby_baby песента дето ми я постна е много яка знам
Първоначално написано от Bank$ Все има нещо няма
Първоначално написано от TrollFaace Come on nigga майка ти всеки ден идва при мен, тя ми е любимата курва.
Първоначално написано от baby_baby няма Извинявай, ако съм те обидил с нещо?
Първоначално написано от Bank$ майка ти всеки ден идва при мен, тя ми е любимата курва. Айде бе Сигурен съм
Първоначално написано от Bank$ Извинявай, ако съм те обидил с нещо? да обиди ме
Първоначално написано от baby_baby да обиди ме Извинявай, не съм искал! Ще ми простиш ли?
НЕ
Първоначално написано от Bank$ Извинявай, не съм искал! Ще ми простиш ли? да бе не си искал
Първоначално написано от baby_baby да бе не си искал Не съм наистина, ако исках да те обидя бих ти го написал на лично
Първоначално написано от baby_baby песента дето ми я постна е много яка Е, то оставаше и да не я харесаш и щях да те разстрелям.
Първоначално написано от tori Е, то оставаше и да не я харесаш и щях да те разстрелям. лоша тори
Първоначално написано от Bank$ Не съм наистина, ако исках да те обидя бих ти го написал на лично се ми е тая.......
Първоначално написано от baby_baby се ми е тая....... Не ти е
Първоначално написано от baby_baby лоша тори Е, така де, кво? Няма какво да не харесаш просто.
Първоначално написано от tori Е, така де, кво? Няма какво да не харесаш просто. много е яка да
Мхм.
Правила