- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Спам vol. 2
тъпо изказванеаз познавам момичета които имат дисциплина и не се натъпкват като свиня само щото идват празниците
като изтървани![]()
Принципно да, но напоследък нямам много време/муза :д
The Croods е много яко, онзи ден го гледах.
Тъкмо си дръпнах Frankenweenie, мнения?
като почнеш веднъж се услажда и няма спиране после![]()
между другото момичетата много обичат шоколади бисквити такива сладкотии , то не е заради празниците това е майтап , това е заради хормоните им покрай месечния цикъл , с шоколада си контролират нивото на естрогена![]()
и също когато са тъжни пак плюскат сладко тъй като шоколада има съставка която организма образува в серотонин който пък е хормона на щастието![]()
Супер, значи ще го гледам след малко.
А четенето не върви много, започнах я преди седмица сигурно, четох една вечер и ми падна батерията на киндъла и сега не знам къде му е кабела :Д Иначе започна обещаващо.
darknesswillfall, аз обичам шоколад по всяко време от месеца и при всякакви настроения, your argument is invalid.:Д
добре , що сега си толкова скромнааз знам , кажи и на другите в каква форма си и ще почнат да те ухажват на момента
и аз скромнича понякога ама ме усещат по същия начинИздавам се не мога винаги да държа скришом всичко де
http://www.youtube.com/watch?v=MTF7T1Nw5OU Трябва да си купя костюм като на Джагър![]()
Има песни, които винаги свързвам с определени хора.