даже и питаш кво ти е...............
taq tema 6e e mnoo kratka imo
Другата е 193 страници
Колко съм щастливвввввввввв не е истина Направо ако бях в Лас Вегас щях да се оженя за Baby-то.
Та кога ще е сватбата ?
що си щастлив
Първоначално написано от girlwithblueeyes Та кога ще е сватбата ? бъзикай се ти
Последно редактирано от baby_baby : 12-16-2013 на 21:59
Е моля те той във Вегас ще те води Не искаш ли ?
Първоначално написано от baby_baby що си щастлив Имам среща с най-якото момиче което съм виждал последните 2 дена. Playaaaaa
знаете как да ми оправите настроението
Някоя от форума ли е ?
Първоначално написано от Bank$ Имам среща с най-якото момиче което съм виждал последните 2 дена. Playaaaaa Браво
Първоначално написано от girlwithblueeyes Някоя от форума ли е ? Виждаш ли че не съм аз а ти само ме бъзикаш
Е ти си му най-най голямата любов .
Първоначално написано от girlwithblueeyes Някоя от форума ли е ? Не, никога не бих се срещнал с момиче от форума.
Първоначално написано от girlwithblueeyes Е ти си му най-най голямата любов . Вярно е!
Първоначално написано от girlwithblueeyes Е ти си му най-най голямата любов . да нали знам си аз
А така ли че ти само от тука се влюбваш :O
Първоначално написано от SonataArctica не се смей
Първоначално написано от Bank$ Вярно е! изневеряваш ми а
Първоначално написано от girlwithblueeyes А така ли че ти само от тука се влюбваш :O Тук търся форумна любов. Nothing mo nothing less
.
Първоначално написано от baby_baby изневеряваш ми а Ти знаеш че за теб винаги ще има място в сърцето ми и си наистина най-голямата ми форумна любов!
Правила