- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Спам vol. 2
Вие сте си добре аз пия некви прахчета цял ден че съм настинала некъв ужас е :X
Почти го изгледах тоя Recep Ivedik. Посмях се, ще гледам и 2-рата част със сигурност. SonataArctica, един път да взема да пиша тук, че не бях от доста време и ти ще вземеш да ни изгониш
![]()
. Доста негостоприемни сте станали
![]()
.
Така си е, но просто вчера от скука реших да драсна нещо и тук. Това, че не пиша в "Кофата" не означава, че не чета чат-пат някое друго мнение, за да се похиля
.
Седя и си дъвча устната. :д Тъпо ми е някво такова, не знам.
Ти?
Няма лошо. Аз мисля след малко да ходя да поспя, че ми е едно такова...
KO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ВАААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АА
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Време е за истински спам, ЕСЕНЦИЯТАААА ха хА ХА![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
{PA} {}{}{}{}{}{}{{}{{}{}{{}{}{}{{{{{{}}}}}{{{{{}}}}}}} }}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}{{{{ {{{{{[ IZPOLZWAM AFRIKABOOOK
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ей толкоз е дълаг дрОПАааааааа
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN