.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 140
    Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    "Жалби, мнения и критики относно МОЯ живот и изборите ми в него, се приемат от понеделник до петък. От 14 до 16 ч. В писмен вид. На гише "Fuck off."

Много точно!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    "Жалби, мнения и критики относно МОЯ живот и изборите ми в него, се приемат от понеделник до петък. От 14 до 16 ч. В писмен вид. На гише "Fuck off."

Много точно!
    Да живей гейсбук!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    А нали се сещаш че има хора които не могат да имат деца ? И осиновяването им е варианта.
    Да съм казала нещо по този въпрос?
    Човека попита и му отговорих, в момента вкарваш мнението ми в съвсем друга посока, което не е целта на темата, нито на моя отговор.
    *сън*

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Аз най-често ходех в Асеновградския, който е сравнително по-окаян. Големи са душинки, ти му носиш подарък, то дори не го поглежда, единственото, което иска е да те хване за ръка и да те помоли да ти казва мамо. Ревала съм с тях като малко дете. .
    Ох, големи душички са. Бях отишла на един 1-ви март да им вържа мартенички и като ме загушкаха тия хлапета, и аз като се разплаках... Пак трябва да отида наскоро.

Мега фен
    ^ Ревете , ревете. Да ги стресирате още повече. Че съвсем да се вземат за някакви различни, утайки..

Мега фен
    EinGutesKind Иска да си осинови момченце. Да е хубаво, сладичко, красиво. Като порасне да правят любоф.

Мега фен Аватара на tori
    ^ Верно си ужасен обаче.

Мега фен
    ^ Оу, мерси

Мега фен Аватара на an7raks
    Климатика е много прав! Не се наричат нуждаещи се, щото се нуждаят от съжаление...

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    EinGutesKind Иска да си осинови момченце. Да е хубаво, сладичко, красиво. Като порасне да правят любоф.
    Е не така лошо .

Мега фен
    Е не така лошо .
    и кое по-точно е лошото?

Това,че иска въпросния егоистично иска да осинови бебе за лични изгоди?
    Или това,че не става за нормален родител и пуска лиги навсякъде? Не съм против хомосексуалните бракове и осиновяването на деца от тях, стига родителите да са компетентни, да се държат нормално, а не като пичета.

Мега фен
    Аз бях супер навита с моят да си вземем едно детенце но се отказах защото няма да можем да му дадем пълноценна обич поне на този етап.
    И от кога 19 годишните дечица имат нагласата и опита да отглеждат други дечиеца?

Мега фен
    или като при циганите? които скоро ако не се избият (изчезнат) или контролират ще надминат българите (чисти сметки)

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Климатика е много прав! Не се наричат нуждаещи се, щото се нуждаят от съжаление...
    Абсолютно да, аз /убедена съм, че и Виоленца/ не съм отишла там за да ги съжалявам или да ги соча с пръст, а за да вкарам малко радост в сивото им ежедневие, да се опитам да ги ощастливя поне за малко. Не съм се тръшнала на пода да рева и да подсмърчам, станало ми е мило как оценяват някакви толкова малки неща, които много други деца не биха забелязали даже, камо ли да оценят и съм пуснала някоя сълзичка. Силните емоции не винаги могат да бъдат контролирани, колкото и да ни се иска.

Мега фен
    и от къде на къде някои ще имат наглостта така долно да ходят да съжаляват други? Съжалението е чиста подиграфка и насмешка, нищо повече. егоистична и мръсна постъпка, която може единствено и само да навреди на отсрещния

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Абсолютно да, аз /убедена съм, че и Виоленца/ не съм отишла там за да ги съжалявам или да ги соча с пръст, а за да вкарам малко радост в сивото им ежедневие, да се опитам да ги ощастливя поне за малко. Не съм се тръшнала на пода да рева и да подсмърчам, станало ми е мило как оценяват някакви толкова малки неща, които много други деца не биха забелязали даже, камо ли да оценят и съм пуснала някоя сълзичка. Силните емоции не винаги могат да бъдат контролирани, колкото и да ни се иска.
    е така става. Ама в някои случаи - дори подаръците могат да окажат отрицателен ефект, особено, ако са принесени на хора близки до възрастта на дарителя,които се явява изведнъж от анонимното.

Град
    BG
    ^Прав си.
    Не разбирам какво общо има възрастта на "дарителя" обаче?

За себе си знам защо исках да го взема детенцето но причините са лични . За автора нямам представа нито ти нито аз можем да знаем дали той ще добър родител или не .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    ^Прав си.
    Не разбирам какво общо има възрастта на "дарителя" обаче?
    мисля, че малките по-трудно осъзнават някои неща, въпреки че и те разбират ги добре, докато вече при възрастните е ясно, но е относително . Например едно е да подариш на 5, 8. 13 годишни деца. И друго е на някой колкото теб, или по-възрастен, който ако се замисли до какво състояние е изпаднал..
    Последно редактирано от klimatronik : 12-18-2013 на 21:44

Мега фен
    За себе си знам защо исках да го взема детенцето но причините са лични . За автора нямам представа нито ти нито аз можем да знаем дали той ще добър родител или не .
    аз знам, не знам за теб. Личи си с всяко негово мнение от много дълго време насам .
    а за детето, правилно сте постъпили.

Добре няма да споря с тебе

Град
    Пловдив
    Тая тема що не се направи важна

Мега фен
    като гледам аватара му.... осинови ли дете (а добре,че това е незаконно за него) ..... тъжно му се пише

Е стига бе

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    като гледам аватара му.... осинови ли дете (а добре,че това е незаконно за него) ..... тъжно му се пише
    Нещо против моя прекрасен аватар ли имаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си