.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 140

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    EinGutesKind Иска да си осинови момченце. Да е хубаво, сладичко, красиво. Като порасне да правят любоф.
    Е не така лошо .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Е не така лошо .
    и кое по-точно е лошото?

Това,че иска въпросния егоистично иска да осинови бебе за лични изгоди?
    Или това,че не става за нормален родител и пуска лиги навсякъде? Не съм против хомосексуалните бракове и осиновяването на деца от тях, стига родителите да са компетентни, да се държат нормално, а не като пичета.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Климатика е много прав! Не се наричат нуждаещи се, щото се нуждаят от съжаление...
    Абсолютно да, аз /убедена съм, че и Виоленца/ не съм отишла там за да ги съжалявам или да ги соча с пръст, а за да вкарам малко радост в сивото им ежедневие, да се опитам да ги ощастливя поне за малко. Не съм се тръшнала на пода да рева и да подсмърчам, станало ми е мило как оценяват някакви толкова малки неща, които много други деца не биха забелязали даже, камо ли да оценят и съм пуснала някоя сълзичка. Силните емоции не винаги могат да бъдат контролирани, колкото и да ни се иска.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Абсолютно да, аз /убедена съм, че и Виоленца/ не съм отишла там за да ги съжалявам или да ги соча с пръст, а за да вкарам малко радост в сивото им ежедневие, да се опитам да ги ощастливя поне за малко. Не съм се тръшнала на пода да рева и да подсмърчам, станало ми е мило как оценяват някакви толкова малки неща, които много други деца не биха забелязали даже, камо ли да оценят и съм пуснала някоя сълзичка. Силните емоции не винаги могат да бъдат контролирани, колкото и да ни се иска.
    е така става. Ама в някои случаи - дори подаръците могат да окажат отрицателен ефект, особено, ако са принесени на хора близки до възрастта на дарителя,които се явява изведнъж от анонимното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си