- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как приемате малко старомодните срещи
Породен от един филм днес, се замислих за тези старомодна романтика. Та ми е интересно как мислите.
Дамите, как бихте реагирали ако приятеля ви, ви заведе на опера/театър? Ще ви е приятно ли гаджето ви да ви заведе на някоя постановка в театъра/операта или не би ви харесало? Ходили ли сте на театър/опера с гаджето ви? Ако не, бихте искали да отидете?
Братя, а вие бихте ли завели гаджето на опера/театър? Или го приемате за твърде тъпо занимание и най-много да я заведете на кино? Водили ли сте гадже на театър?
Аз лично никога не съм водил гадже на театър, въпреки че имам желание. Да, може би е тъпо и старомодно, но пък си мисля, че да заведеш приятелката си на опера, ще е едно много романтично преживяване което ще й хареса. Имах желание да водя бившата си, но...се разделихме преди това, а и тя май нямаше да го оцени...
Та интересно ми е, какво мислите.
>>DjBelev<<
Ако ме покани бих отишла. На операта сигурно би ми било скучно, а театъра зависи какъв е- може и да ми хареса, но дори и да не ми допадне бих го оценила.
Ако бях момче не бих завела приятелката си на опера/театър освен ако тя не ми е казала, че иска или че и харесва![]()
Старомодноромантичната среща не е ли в ресторант, предшествана от рози и завършваща със страстна първа целувка, по време на която дамата си вдига крачето? :Д
В началото, докато времето заедно можеше да се нарече срещи, ходехме на симфонични концерти и на театър. Не харесвам опера.
Ако ме покани на театър бих отишла защо не но на опера не
Има нещо много сладко в тези старомодни срещи(въпреки, че мнението ми за тях е както на човека коментирал преди мен) и все пак звучи супер романтично.
Колкото до театър и опери, аз лично ги обожавам.Живата игра ми действа много повече и ОПРЕДЕЛЕНО БИХ ОЦЕНИЛА такъв жест, ноо за съжаление, до сега не съм излизала с момче, споделящо тази моя страст и обикновено си ходя сама или с приятелки)
На опера не съм ходила, нямам и желание честно казано. На театър сме ходили няколко пъти, по негово желание, въпреки, че той не е фен на тези неща, а преди седмица- две гледахме мюзикъла "Лешникотрошачката" и определено ми хареса.
Е аз щях да направя темата по-обща, ама реших да я сведа до тази ситуация и не смених заглавиетоИначе тази ситуация не ми е ясно дали е старомодна вече, все си мисля, че да заведеш приятелката си на вечеря в ресторант не е нещо старомодно, ама какво ли разбирам аз вечния самотник
![]()
>>DjBelev<<
Преди време редовно майка му ни караше да ходим на театър с нея, но не съм ходила от година и едва ли бих стъпила на театър отново. Хоресваше ми, даже много обаче си имам причини да не го направя пак. Последната постановка, която гледахме, беше Медея. Опера... май не съм много навита, но защо не? Въобще не мисля обаче, че този вид срещи се води старомодна романтика.
Голямо, бурно ДА! (но съм съгласна със забележката на колежката отгоре за т'ва кое, аджеба, е старомодна романтична среща)
И понеже адски много ме привличат подобни изживявания, вместо културно-масовата дейност обиколка на мол, се наложи да сменя възрастовата група. Жалко, но за повечето ми връстници, особено момчетата, въпросните мероприятия са по-страшни от средновековни изтезания. Дори само ако подчуя отнякъде, че еди-кой-си таргет посещава такива събития, веднага проявявам интерес към въпросния.
Винаги съм искала да ида на опера и много би ми харесало ако някое гадже ме заведе. И театър няма да откажа.
Първоначално написано от antifashionshit
Дап. За опера бих се замислила, но пак няма да е лошо ако ме покани.
И харесвам вечеря на свещи у тях/в ресторант и т.н. Би било много милоГледане на залеза, танци под звездите на музика(джаз) записана на телефон(не качена, а записана с по-кофти качество :д все едно слушаш от старо радио). Бих си умряла от кеф, сериозно. <3 Моя както си пада по такива неща, някой път ще му намекна тактично за някое подобно нещо. :д
*сън*
На театър ходя с удоволствие, водила съм си мъжо няколко пъти. На мюзикъл мисля, че не съм била, на опера със сигурност, но каквото и да е, бих адмирирала такава покана. Веднага ще ми стане задейства мозъчето в положителна насока, разни културни мероприятия, интелигентни разговори и нова информация са в състояние доста да наклонят везните.
Общо взето, всяко нещо, което не съм опитвала и е легално + не застрашава живота ми, би се приело с благодарност от моя страна.
Признавам си, че ходя на опера само по задължение като нечий придружител и съм далеч по-заинтересована кой височайш тоалет да си покажа отколкото от самата постанавка. На оперета, балет и таетър ходя с удоволствие.
Много би ми било приятно да отида на което и да било обаче. Със сигурност ще ми направи добро впечатление.
Държа обаче въпросният да се облече подобаващо. Иначе образно казано ще се осере на метеното.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Искам снимка на подходящи тоалети!
Леле, как мразех като от моя клас идваха с кецове на театър, направо ми идваше да убивам!
Примерно една риза и черен панталон. И обувки различни от кецове и маратонки.
Старомодна съм. Не го приемам това с раздърпаните дънки и тениска до под дупето.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Защо таз' снобарщина? Кецовете оценяват театъра не по-зле от токчетата.
Аз с голямо удоволствие бих отишла и на двете и особено би ме зарадвала инициативата на мъжа за подобно нещо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
От кога да отидеш на театър с гардженцето е старомодно ?
Пак съм недоразбрал, ама за първа среща ли говориш...? Ебаси якото, да заведеш няква селска пръчка на театър, на нея да не и хареса и да е в кофти настроение.. нема секс, нема даже свирка, заеби.... Разбира се, просто си пиша, и то е ясно че ш и хареса, дори да е от село, даже точно за тва ше и хареса. Отделно, разбира се че ще си я разбрал още първоначално дали е тоя тип люде. Плюс това винаги можеш да спасиш ситуацията като си носиш 3D очилата и си ги сложиш в театъра.
Ходила съм на опера и на театър и идеята много ми допада... Само, че в това забързано ежедневие, романтиката отива на заден план. Не че нямам желание, просто не ми остава време да мисля за това. Последно ходих точно преди 1 година, когато завърших и още не бях почнала работа. Ако мъжът ми се сети и купи билети, ще направя така, че да отидем, но досега това не се е случило!![]()