.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 198
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    Ти сушито го ядеш с вилица , тва е кощунство , на бас че не знаеш и другите специфики покрай него Има много тънкости които не ги знаеш понеже не се интересуваш , искаш само да си модерна. Аз знам всичко относно тая храна как се сервира как се яде кое за какво е и т.н. Ти го ядеш с вилица и се изронва ориза сто про , тва бих платил да го видя ще се напикая от смях
    Някой ден трябва да ме заведеш на суши, за да ме научиш на всичко.
    Жалко е как мога да прелетя от тук до Япония за няколко часа при желание, а тук, в България, ще ми покажат как да ям суши по-добре, отколкото там.

*намесвам се точно за тая част, щото обожавам Япония и суши, нищо лично*
    Последно редактирано от tori : 12-17-2013 на 13:18

Извън сферата на професионалните контакти, на училищната среда, на роднинските взаимоотношения... човек е свободен да избира, така да се каже, да запълва свободното си време, за да осъществява пълноценни връзки с многоликостта на живота. Честно казано, ако мислим театъра и операта за нещо, на което е минало времето, трябва да кажем същото и за вечните поети, литераторите, художниците, духовните учители, борците за свобода...
    Откриването на красивото, с което животът става приятен, носещ самочувствие и удоволетворение, е дълбоко личен мотив. В зависимост от смисъла, който всеки от нас влага в живота, се осъществява свободното време. Операта за едни може да бъде досадна и отегчителна, за други — блаженство за духа и панацея за всяка трагедия, l'impero dell'armonia (империя на хармонията).
    Един разумен, с освободено мислене човек, струва ми се, не би се лишил от възможността да запознае половинката си със света на операта и сценичното изкуство.

Супер фен Аватара на Oldschool
    Макар да сме от доста години заедно, с жената пак обичаме да излезем някъде на ресторант (ха, дори и на суши, ебаси скандала), да отидем на кино и после в някой бар...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ходил съм и на опера, и на театър, и на балет. Харесва ми да ходя, но ми се случва рядко (за съжаление), а когато ходя, гледам да съм предимно сам. Не искам постоянни коментари от сорта на "К'во пее тая" или "Какво става ся" или "Тъпо ми е, ае да си ходим"...!

С гаджета - само на кафе - за магазини и МОЛ-ове пара нямам, а на чалги и дискотеки няма да стъпя, защото това не е моя стил.

^Ъм не, че нещо, но да си се замислял, че такива коментари получаваш/би получавал заради типа момиче с което си се хванал? Иначе по темата - ходила съм и на театър, и на опера, и на оперета...дори на театър си ходя доста често, но някак си не се виждам със сегашния ми приятел там поради простата причина, че тези неща на него рядко му харесват

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ^ Значи типът момичета, с които съм ходил, са като типът на момчето, с което ходиш И да, замислял съм се - до същия извод съм стигал.

Уау, тая тема ме разби...

Аз на театър, опера и балет ходя от дете...Нищо старомодно не виждам... Нито романтично, честно казано.

Това са стандартни занимания за хора с IQ над 70, които имат малко култура...

Аз не се виждам в переспектива с човек, който не ходи на опера и театър (хайде, на балета и аз не съм най-голямата фенка) и не намира подобни евенти за напълно приемливи...

^Друг е въпросът, че ако отида с него няма да има въпроси от сорта "К'во пее тая" или "Какво става ся" или "Тъпо ми е, ае да си ходим"...на изложби и музеи сме ходили двамата, съответно и на двамата ни е харесало, но театъра например е нещо, което на него не му харесва, но ако го помоля би ме придружил и то без да мърмори

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Дори много да го мрази, никоя жена няма да откаже да отиде на театър, ако преди да я поканиш си я изчукал хубаво.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Deadlock, въпросът ти "Какъв празник е, ако се случва всяка седмица" ли е? Защото ако е това, не виждам как да отговоря. Ако е нещо друго, питай пак, изпуснала съм.
    Хаха, айде айде.
    Явнo shades хубави въпроси ти задава :P

anonymous708973
    Guest
    ?

Мега фен Аватара на 102
    земете си стаа

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Някой ден трябва да ме заведеш на суши, за да ме научиш на всичко.
    Жалко е как мога да прелетя от тук до Япония за няколко часа при желание, а тук, в България, ще ми покажат как да ям суши по-добре, отколкото там.

*намесвам се точно за тая част, щото обожавам Япония и суши, нищо лично*
    никъв проблем , само че не ме кефи да го приготвям , ще те закарам направо на суши ресторант

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    shades, я сподели какво е най-голямото ти постижение в живота до сега?
    това да науча за този форум , да се регистрирам и да стана идол на всички потребители малки големи сега като научат за хобитата ми и колко съм готин ще се редят на опашки

баи да уей , пантеро ти показа за пореден път колко си уплашена норка и как съм ти стипал на опашката с ботуша си май не намери бурканчето в боклука и реши че ако се изнижеш тихичко ще забраим тц не става то тъй аз помня всичко

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението

това да науча за този форум , да се регистрирам и да стана идол на всички потребители малки големи сега като научат за хобитата ми и колко съм готин ще се редят на опашки
    винаги съм завиждала на простоватите хора =/ толкова ви е лесен животът, единственото нещо, за което трябва да се тревожите е да не би да поумнеете случайно.

аз затова дойдох тук , да се опитам да поумнея , чета всичките твои постове с интерес и научих много от тях

вече качих +5 АЙ КЮ

чудесно. утре го направи пак, за да достигнеш 80 поне.

фана ме грипа и съм много болен и заради температурата няма да те нападам , просто изкара голям късмет пандабер

сега ти прегледох постовете и не виждам в кой точно пост се крие невероятния ти интелект , за да обиждаш някой на тъп би трябвало да си безупречен и много над него , аз така го разбирам всички оттука губим време ама аз поне гледам да пусна нещо по смислено от "йес бе "

ето малко цитати да видят всички колко аз съм тъп

йееее, нига.
    3-4 панди, ДА ДА ДА
    без водЪ няма живот.
    ^ aww ;3
    quiero queЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕ
    о~б~и~ч~а~м.

не ми се чете повече понеже не искам да получа и гастрит

пфу. гаден грип.
    аааа, не. аз не обиждам. 'щото съм панда.
    ти сам си направи извода, че си тъп. аз тази думичка не съм я споменавала дори ^^

ми много е гаден , бих искал да ти го предам с удоволствие щото заслужаваш страдание

що ме цитира мен като не визираш мен бе , изгърбено мече

страдание е да виждам ника ти, всеки път, когато отворя някоя тема. напомня ми на онази "книга" "50 нюанса от цвета на акото ти". така де, отклоних се малко, сори.

точно теб визирах, но не написах, че си тъп, а простоват. :3

Мега фен Аватара на 102
    Но ти си тъп и не схващаш разликите, ахаххахахаха.

мухаха тва беше добро а я кажи честно , понякога страданието не ти ли доставя удоволствие при мен понякога е така , после съм изкефен че аз съм издържал и не съм се отказал , докато всеки друг е сломил примерно утре отивам да тренирам с 38 температура и кашлящ , също с мини фрактура на 8мия прешлен то не точно фрактура ами както и да е не ми се обяснява сега мързи ме

не съм я чел тая книга ,я сподели за какво иде реч , обичаш да четеш книги за оцветяването при изпражненията ли

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Но ти си тъп и не схващаш разликите, ахаххахахаха.
    окалян възел недей се напъва става ли не си ти човека който ще ме сложи на място тъй че недей се захваща , няма да излезе нищо добро за теб , иди да те надупят за 103ти път и не се занимавай с мен , ол райт

Мега фен Аватара на 102
    Грешно си ме разбрал, само те уведомявам, че си тъпичък.. Не желая да имам никакви контакти с теб, още повече да те слагам на мястото ти. Ти си си екстра и на сегашното си.. главен шут на форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си