.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 198 от общо 198
    Голям фен Аватара на shades
    Това е напълно разбираемо да не искаш да имаш контакти с мен , понеже ако се стигне до там , то ще е ФУЛЛ КОНТАКТ схватка , тъй както съм свикнал и ОБОЖАВАМ

Иначе хареса ми определението , мисля да го използвам , главен шут на форума , тва е комплимент , знам че крака ми е много мощен и шутя здраво , как не съм се сетил да го използвам тва или може да е примерно шут мастар , тва като те изшутя в топките например и ще ги разделя , едната ще отиде на село при баба ти , другата ще цопне в черно море

послепис - ако темата пак се окаля и заключи , искам да нападнете 102 пъти окаляния баджър тъй като той е този който идва и спами , аз пиша по темата

аи лека на всички

Супер фен Аватара на leadyflame
    ^Вече ми става жално за теб.

Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    кефят ме енергични момичета , не флегма , също така смелчаги които са готови да пробват нови неща , не ме кефят страхливки които си стоят в черупката по цял ден

общо взето това е
    Ако съм те разбрала правилно - под флегми имаш предвид момичетата,които биха отишли на театър или биха прекарвали времето си в по-пасивни занимания. Защо трябва да са страхливки?Защо това трябва да значи,че си стоят в черупката? Пък и крайна сметка,всеки има някаква черупка. От моя гледна точка мога да кажа,че това да обичаш силните усещания,по никакъв начин не пречи от време на време да пробваш по нещо ново,макар и "по-скучно" .

anonymous708973
    Guest
    И аз не виждам как двете си противоречат и защо аджеба един човек да не си пада и по двете, ама в тоя форум винаги се предпочита черно-бялата версия на живота.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    Ако съм те разбрала правилно - под флегми имаш предвид момичетата,които биха отишли на театър или биха прекарвали времето си в по-пасивни занимания. Защо трябва да са страхливки?Защо това трябва да значи,че си стоят в черупката? Пък и крайна сметка,всеки има някаква черупка. От моя гледна точка мога да кажа,че това да обичаш силните усещания,по никакъв начин не пречи от време на време да пробваш по нещо ново,макар и "по-скучно" .
    Така, така, евала, че не започна да му се оправдаваш и да му мечеш, като повечето. Не ми е ясно, защо се обясняват на човек, чието мнение уж не зачитат.
    Човека си има друга нагласа за живота, харесва момичета, които не могат да стоят на едно място и да гледат нещо 2 часа, но могат да прекарат 5 часа в дискотека. А то е пълно с такива момичета, които въобще не биха се запътили към театъра или друго.
    Има и такива, които си падат и по-двете може би, но това, че той не е срещал досега такава е нормално да му наклони везната в тая посока.
    И при мен, повечето хора, които познавам и оценяват изкуството водят по-пасивен начин на живот, а тези, които водят по-активен не посещават театри и прочие. Може и да има "хибриди", може и представите ви за активен и пасивен живот да са по-различни, все тая. Ама като му се обяснявате наистина излиза, че ви е настъпил опашките.

Супер фен Аватара на Oldschool
    Аз наистина не мога да разбера защо всички решават, че трябва да се обясняват на един палячо, който играе роля в един форум. Всичките му мнения са гротескни и очевидно тролски, а предизвикват вълни от обяснения на хора, които искат да изпъкнат като по-извисени. Ходете си на театър, опера, балет и всякакви други пърформанси щом ви харесва, това означава и също така, че ще намерите някой, който да споделя тези ви интереси и увлечения. Други пък искат да обикалят кръчмите, дискотеки и барове, което също не бих казал, че е нещо лошо, просто е въпрос на предпочитания.

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Аз наистина не мога да разбера защо всички решават, че трябва да се обясняват на един палячо, който играе роля в един форум. Всичките му мнения са гротескни и очевидно тролски, а предизвикват вълни от обяснения на хора, които искат да изпъкнат като по-извисени. Ходете си на театър, опера, балет и всякакви други пърформанси щом ви харесва, това означава и също така, че ще намерите някой, който да споделя тези ви интереси и увлечения. Други пък искат да обикалят кръчмите, дискотеки и барове, което също не бих казал, че е нещо лошо, просто е въпрос на предпочитания.
    ей пернат ударен гълъб , що си отваряш устата отново дадох ти шанс да млъкнеш и да осмислиш обаче сега мисля да те подхвана

що се натягаш тъпо ти е че към постовете ми има интерес ли към твоите наи големия интерес който получаваш знаеш ли от кой е ? ? от никой това е защото никой не знае че съществуваш , рунтав наакан калпак

олд скуул ко значи туи , тва значи че си от старата школа ли , демек школата на брус лии ?? да не си джиит куне до мастар , ще ме биеш ли я кажи футболно фенче ли си , пииваш ли биричка по мачлетата ще взема една от онея кегли с бира металните , ще свържа градинския жълт маркуч към нея , ще ти забия един юмрук в тъпата зурла и като се наведеш ще ти вкарам маркуча в гъза , преди тва ще ползвам ръкавици много ясно щото пръскаш , то напрао ще ползвам обезопасителен костюм

не искам да смарди после ще си кажат че съм стъпал на лайно пък аз трябва да им обяснявам че ти си лайното абе дълга и широка става ще пусна крана и ще ти напълня аналния пръстен с бира която ще потече и от путката ти я кажи като са напииш почваш ли да пееш футболни песни ???: нали знаеш гъза ти е лигавица и бирата ще попие бързо в кръвта ти , и ще почнеш да танцуваш и да пееш футболни песни с бира течаща от гъза ти , настъпана на земята сколопендро

я кажи ще хоиш ли с приятелката ти в испания ?? абе добре всичко точно ма откъде имаш пари за испания ве лек ??? тва да не ти дадоха безплатен купон , абе такова екскурзия от солвеи соди там дето мъкнеш цимента ??? ами че те добре са те уредили , къде те пратиха , в някое село пълно с испански мангали тц недей тъй , заведи момичето на по хубаво място аз ли да те уча бастун не е важно къде я заведеш важното е да е истинско , тъй като се опитваш да и се изфукаш ще си каже глеи го тоя къв е мухльо заведе ме в испания да се изфука няма пари да плати сметката как ще оставаш момиче да плаща сметка ти путкяска ли си ??

я кажи как се запозна с приятелката ти??? изпя ли и няколко песни на куинс парк ренджарс докато повръщаше облян в бира и парчета мазна наденичка и каша от броколи и пача

добре глей ся наиш ли ко ти предлагам , предлагам ти да спреш да влизаш защото отсега нататък за теб ще стане лошо , сега ти си ми на прицел а когато хвана някого на прицел знаеш ли кво прая с него ???: питай останалите кво се случи с тях оня меджика трабанта и остналите ошмулки сега като видяха как изглеждам и се уплашиха , особено оня с трабанта дето като го видя в бургас ще го поздравя , и след това ще го пратя при мойта зъболекарка , много е добра между другото и е мноо готяна , финна мадама мм супер е . и взема малко пари , за кучешки и резци и няколко кътника ще му вземе малко пари . както и да е , ти няма да имаш нужда от поправка на зъбите , по скоро от поправка на очната ретина , тва е защото щи свърша на очните ябълки , гуадуа гомерата , чу ли гомнорник
    гонореооооооооооооо ща счупя еи калпав сиренясал бахур , с косъм отдолу Муахахах

Супер фен Аватара на Deadlock

значи това не ми хареса , ще се постарая повече после ама болен съм от грип и ми е гадно тресе ма тука

давай гриин стриит хуулиганс скочи ми да се изкефят хората как ще те сломя

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    да бих пробвал всичко ново , ще отида на театър ако решат да ме заведат , ама няма да се изкефя честно , това преживяване ще ми е като да включа пералнята или да измия чиниите искате обективно мнение , ето го

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Така, така, евала, че не започна да му се оправдаваш и да му мечеш, като повечето. Не ми е ясно, защо се обясняват на човек, чието мнение уж не зачитат.
    Човека си има друга нагласа за живота, харесва момичета, които не могат да стоят на едно място и да гледат нещо 2 часа, но могат да прекарат 5 часа в дискотека. А то е пълно с такива момичета, които въобще не биха се запътили към театъра или друго.
    Има и такива, които си падат и по-двете може би, но това, че той не е срещал досега такава е нормално да му наклони везната в тая посока.
    И при мен, повечето хора, които познавам и оценяват изкуството водят по-пасивен начин на живот, а тези, които водят по-активен не посещават театри и прочие. Може и да има "хибриди", може и представите ви за активен и пасивен живот да са по-различни, все тая. Ама като му се обяснявате наистина излиза, че ви е настъпил опашките.
    ще ти кажа да ти стане ясно и на теб обясняват ми с защото виждат смисъл и ценни неща между редовете ми , четат всичко внимателно , не си мисли че аз не забелязвам това , всичко се анализира от мен

и кой е казал че обичам дискотеки къде съм го написал тва че вися 5 часа в клуб ако трябва да съм честен не ме кефят и клубовете , вътре е пълно с пиянки и селски шматки , в 99% от случаите когато отида в клуб с момиче някой ще ме погледне на криво и трябва да го бия после , някой път фърчат бутилки и т.н. тъпо е не ми се занимава също няма и къде да излезнеш входа е един и полицията може да ме сгащи лесно , тъпо е като цяло може и да има хибриди просто аз не ги виждам , аз виждам праволинейни хора тук , поправете ме ако греша

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    shades, бан за обиди
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Chacho
    Може ли да ми обобщите консенсуса за дрескода в 5 кратки приказки?

Предпочитам културни събития, които ми ангажират мисленето. Другото ми е много мимолетно, а напоследък съм алергичен към осезаемо преходното.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Oldschool
    Ох, чак сега видях, че онзи примитивния ми се е канил, че ще ми стъжни живота във форума

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Породен от един филм днес, се замислих за тези старомодна романтика. Та ми е интересно как мислите.

Дамите, как бихте реагирали ако приятеля ви, ви заведе на опера/театър? Ще ви е приятно ли гаджето ви да ви заведе на някоя постановка в театъра/операта или не би ви харесало? Ходили ли сте на театър/опера с гаджето ви? Ако не, бихте искали да отидете?

Братя, а вие бихте ли завели гаджето на опера/театър? Или го приемате за твърде тъпо занимание и най-много да я заведете на кино? Водили ли сте гадже на театър?

Аз лично никога не съм водил гадже на театър, въпреки че имам желание. Да, може би е тъпо и старомодно, но пък си мисля, че да заведеш приятелката си на опера, ще е едно много романтично преживяване което ще й хареса. Имах желание да водя бившата си, но...се разделихме преди това, а и тя май нямаше да го оцени...
    Та интересно ми е, какво мислите.
    Оо, аз понеже съм старомодна и странна личност, предпочитам това, отколкото висене в някое кафе... Театърът не ми допада много, но операта... обожавам я. И бих се радвала, ако гаджето ми обича класика и заедно да ходим на опера от време на време, мм, безценно. Ама в днешно време такива хора се срещат изключително рядко.
    Последно редактирано от ROFLWTF : 12-27-2013 на 13:38

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Театъра ли ти е представата за тъпо и старомодно? Евала. : )

Не съм ви чела 8те страници караници
    по темата - би ми било адски приятно, въпреки че мисля, че не познавам момче, което ще се сети за това. Твърде жалко. След като едно момиче публикува наскоро картинка, на която момиче на официална вечеря отива с лаптопа и цъка някаква игра - нямам представа как се казва, и на картинката пишеше This is how I met your mother и явно това е идеалът за жена днес - аз осъзнах, че ще си умра сама.
    Може би се влияя от днес гледания Фантомът от операта и съм още романтично настроена.
    От малка обичам богато украсените театри. Обичам и културните мъже. Жалкото е, че повечето мъже днес са романтични само защото им се налага и осъзнават, че няма друг шанс някоя да им пусне. Останалите пък, които наистина харесват подобни културни забавления, няма да споделят за това, защото ги е страх момичето да не им се присмее и да не ги заведе на концерт на Ивана. Твърде тъжно, наистина.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Как приемате малко старомодните срещи
    instant wet panties. Особено ако е джентълмен=*swooning*. За съжаление вече такъв филм нема.
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Породен от един филм днес, се замислих за тези старомодна романтика. Та ми е интересно как мислите.

Дамите, как бихте реагирали ако приятеля ви, ви заведе на опера/театър? Ще ви е приятно ли гаджето ви да ви заведе на някоя постановка в театъра/операта или не би ви харесало? Ходили ли сте на театър/опера с гаджето ви? Ако не, бихте искали да отидете?

Братя, а вие бихте ли завели гаджето на опера/театър? Или го приемате за твърде тъпо занимание и най-много да я заведете на кино? Водили ли сте гадже на театър?

Аз лично никога не съм водил гадже на театър, въпреки че имам желание. Да, може би е тъпо и старомодно, но пък си мисля, че да заведеш приятелката си на опера, ще е едно много романтично преживяване което ще й хареса. Имах желание да водя бившата си, но...се разделихме преди това, а и тя май нямаше да го оцени...
    Та интересно ми е, какво мислите.
    изобщо не мисля, че е старомодно, просто малоумните девойки и младежи днес са решили, че е прекалено тъпо и пенсионерско. Аз обожавам, не са ме водили, но много бих се зарадвала ;3

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Много бих се радвала да ме заведат на театър, но за съжаление момчетата, с които излизам не са такива да се сетят сами, а дори и да го спомена няма да се навият. При мен е правилото, че противоположностите се привличат, но това значи сама да ходя на театър какво да се прави
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Ходих на концерт на орган миналата седмица, едно момче ме пита след това какво станало с ордена, второ ме пита как така орган ?! в болница ли щяла съм да ходя, трето ме пита какъв филм сме гледали там ............... После защо съм необвързана?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове