.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place

Любовни мисли

Ако четеш това значи,вече съм те целунал или си ме отрязла,което и от двете да е искам да ти кажа нещо ... За това време,от което те познавам,ти си момичето,което ме е впленявало най-много.Във влака преди да се срещнем,си казах или отивам при нея или я изтървам.Много добро първо впечатление ми направи.Уникално си красива,но не това ме заинтригува в теб .. не знам просто като съм покрай теб,съм като радостно дете.Просто излъчваш енергия,която ме кара да се чувствам уникално и отпуснато.Ти си първото момиче,което е много красиво и характерът да ми направи най-голямо впечатление.Държа се толкова добре с теб,защото го заслужаваш.Не че не мога да съм задник .. мога,понякога дори наранявам близки хора.И сега си викаш,това сигурно,на колко момичета го е казвал .. всъщност ти си първото момиче,на което го казвам това.Пука ми за теб,държиш се адски свободно с мен и когато ти видя усмивката,просто се разтапям.Бих тичал до последен дъх,само за да я видя,а когато те прегърна .. тогава се чувствам,като най-свободния човек на света,все едно нищо друго не ми трябва.Притежаваш тази страст,която е нужна да запали пламъка.Толкова много момичета са ме отблъсквали и отвращавали,но .. ти .. ти .. си просто ТЯ.Сърцето ми казва,че си уникална,а аз му имам доверие,защото никога,не го е казвало толкова искрено.Не съм богат,нито имам кола и не нося най-скъпите дрехи,но мога да ти предложа едно сърце,което ще е до теб,както в хубави,така и в най-лошите и шибани моменти!!!

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

уникално... прииска ми се да съм това момиче за някого

Град
    In my happy place
    Мерси.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    успех

накара ме да се усмихна ( :

Супер фен Аватара на heartsdesire
    И аз искам да съм това момиче за някого. Прекрасно е.

Град
    In my happy place
    Радвам се,че ви харесва.

Супер фен Аватара на NissaN
    .Словото е добро,но можеше да е малк по -цензурирано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си