- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как приемате малко старомодните срещи
съгласна съм, но за мен е недопустимо само защото някой не харесва или не разбира театъра да ме нарича ограничена и смотана, защото аз го харесвам
аз не си позволявам да наричам слабоумни хората, които не обичат да ходят на театър - познавам много хора, които не се трогват от това изкуство и това не ги прави недостойни или недоразвити
но човек, който не приема различията, е слабоумен и никой не може да ме убеди в обратното
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
О, света краво! Ето затова е нужно от време на време да се посети някоя постановка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ето за всички на който много им знае балалайката
http://www.advocate.com/arts-enterta...n-love-theater
муаааааахахахахах
Gay writers and performers have dominated theater since the Greeks – the opening night party of Sophocles’ Oedipusallegedly featured Dionysian go-go boys and an open bar. Gay writers and directors such as William Inge, Edward Albee, Tennessee Williams, Stephen Sondheim, Tommy Tune, Arthur Laurents, Joe Mantello, Terence McNally, Jon Robin Baitz, and Harvey Fierstein have ruled the theatrical roost for decades.![]()
![]()
Shades, pravej are da piem biri teq dni.
Sorry za shliokavicata ot tela sym.
Welcome to the Jungle...
отивай да правиш клекове и спри да си напрягаш подобието на мозък за днес
Pravezh, ako taka shte go razberesh po-dobre. I az ne sym, a po praznicite sym po BurgaShko.![]()
Welcome to the Jungle...
за сефте я чувам тая дума , кво трябва да значи правеж
около коя дата обаче![]()
Това дори не го намирам за старомодно.
Ако някой ме заведе на театър - без значение дали е приятел/гадже/познат/родител/сестра, ще ми е супер яко и ще съм супер щастлива, защото просто се кефя мега много на театър. С операта ще е същото. А на кино отскоро се кефя - така че пак същото.
С приятеля ми не сме ходили на театър, ама с бивши съм ходила и си е било яко. Бих завела, бих отишла с удоволствие, ако някой иска да ме заведе. Това е.![]()
Sled 18-19 toq mesec, 4ak do 5-6 qnuari. Kogato mojesh. Dai da razmenim koordinati na LS.
Welcome to the Jungle...
Ходенето на театър далеч не прави хората по интелигетни . Да не говорим за по уммни . Но им дава изкуство и ги прави истински ценители .
момичетата оттук които ходят на театър не виждам да са станали ценителки ама както и да е![]()
примерно вкуса им на обличане е като на квартална леляа речникът - завиден. едно момиче не трябва да ругае тъй , дори да бъде провокирана остро от провокатор като мен
![]()
Завръщам дискусията към облеклото.
Относно обществените норми, 'така се прави', неприятно е останалите да са изтупани, а ти не, и другите разновидности на този аргумент, които сте писали, бих казала, че нарушаването на обществени норми наистина се плаща. В случая последствията са, че на пантерките ще им се прииска да убиват ; ). Ако виждаш смисъл в нормата и/или не можеш да понесеш последствията, следваш я. Ако не виждаш смисъл в нормата и последствията са поносими за теб, кръцваш я и се кефиш на правото си на избор.
Разбирам, че може да изразиш уважение чрез облеклото си, след като така го чувстваш, но това не сочи връзка между /не/уважението и облеклото на другите. И се получава така, че се мръщиш уж на неуважение, а реално на едни дрехи, покриващи един потопен в постановката човек. Което е снобарщина. Според мен уважение в театъра/операта/в лекционна зала/на концерт се показва с това, че си там и внимаваш и реагираш на случващото се, присъстваш емоционално и умствено, а не се занимаваш умишлено с нещо друго, например с писане на смс-и или разсъждения за облеклото на другите.
Елегантни или най-хубавите си дрехи човек носи на празник. В този ред на мисли, ако ги облече на културно мероприятие, това показва, че цени случващото се. Друг начин да си обясня уважението чрез дрехите, за което говорите. От друга страна, какъв празник е, ако ти се случва всяка седмица? (отговорът не е уикенд ;Д)
А аз лично се обличам различно в такива случаи. Стилът ми позволява вариации, хаха. За завършек и потрес, ходила съм с маратонки на класически коценрт, тъкмо след тренировката ми беше. Е, адски им хареса. Искат да ги водя пак.
знаеш ли е кое винаги ми е било много забавно![]()
хората тъй наречените нови интелектуалци които се навъдиха и които се правят на много интелигентни с изтупаните си дрехи и сакенца , са всъщност обикновени уплашени цървули които мога да ги сложа в джоба си винаги
![]()
в българия нямаме много хора които са интелигентни , малкото които са останали не парадират с това и не се обличат по този калпав начинповечето или емигрираха отдавна , останалите комунистите избиха по лагерите на труда из страната преди години
който е вървял против партията се е считал за моментален враг на държавата
значи аз не мога да разбера защо трябва да ядеш суши като НЕ ТЕ КЕФИ само и само да си модерен и да те мислят за японецзащо трябва да си правиш татус който си слага всеки , че да си модерен
и що тряя да ходиш на театър да те мислят за много културен
![]()
между другото има нещо вярно от статията която постнах за педалите и театъраповечето театралчета нямат нищо общо с реалността , не знаят къде се намират и се друсат по цял ден
гледайте колко актьори и подобни изпукаха от предозиране , не е 1 случай
повечето е направено да ви бреинуошва тъпите тикви
вътре в пиесите да гледате невероятните любовни истории за които да мечтаете , или други пропаганди които се вкарват и по филмите даже
по филмите масово има вкарана пропаганда -гони момичето но маттар уат , дори да те отрязваНакрая по невероятно драматичен начин спечелваш любовта и оставате завинаги заедно
като и изпълняваш всяко едно желание и тя е луда по тебе
това е всяка романтична комедия . реалността говори друго ма както и да е
![]()
Че можеш да сложиш всички в джоба си, отдавна сме сигурни, как иначе...
ОБОЖАВАМ суши, мога да го ям сутрин, обед и вечер. Харесвам кадърно направени татуси с добра идея зад тях и винаги ми привличат погледа (баналните не ги включвам). Ценя театъра като изкуство изключително много, ценя емоцията, усилията на актьорите. Имаме изключително добър български театър, явно си блял баирите някъде.
Цел на живота ми е с тези три интереса да се направя на модерна и интелектуално, но - най-вече - да ме мислят за японка! Мисията на живота ми! Само заради това ям суши, да знаеш.Те хората трева пасат - абстрахират се от такива прозаични неща като цвят на кожата, черти на лицето, височина, роден език - щом ядеш суши, искаш да си японец! КРАЙ.
Не знам с какви жени общуваш, обаче възгледите ти са изключително ограничени.
И на мен ми писнало от трикрилни гардероба с татуировки и бръснати глави, които се мислят за лоши момчета, които могат да имат всяка жена, че и на всичк отгоре си вярват, че са умни и различни, моля ти се, ама си трая и нищо не казвам, нали? Егати клишето отвсякъде просто, не е истина колко такива има, сякаш по калъп правени.
П.С. Ама да де, аз съм комплексарка и и много те желая, пък ти ме отряза и затова сега си избивам агресията... Пфу, пфу, няма нужда да го споменаваш, то форумът го знае.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-17-2013 на 09:11
ОФ ама чакай аз не говорех за тебИзобщо не съм визирал никой говорех по принцип
Но тъй като имаш вече пост ->
Ти сушито го ядеш с вилица , тва е кощунство , на бас че не знаеш и другите специфики покрай негоИма много тънкости които не ги знаеш понеже не се интересуваш , искаш само да си модерна. Аз знам всичко относно тая храна как се сервира как се яде кое за какво е и т.н. Ти го ядеш с вилица и се изронва ориза сто про , тва бих платил да го видя ще се напикая от смях
И отново казах не съм бръснат първи номер съм има разликаИ да , имам социални умения и владея телекинеза и психоза ти ко знаиш
Театъра го пропуснах понеже съм по баирите как точно го нацепи обачеОня ден замалко да се обърна от една пропаст и да се търкалям 250 метра надолу чак до морското равнище , като шанса да оцелея е нулев заради центробежните сили които ще ми разкъсат мозъчнте връзки
Ама тва пантерата няма как да го усети , тя обича да седи на топло в театъра и да гледа как подскачат
![]()
оф да забраих , ако бях тъп колкото рекламираш , щях да съм затапен и насрал много отдавна , целия форум ми скачаше и повечето които са шматконсан и не ме познават все още продължават а аз се крепя прекалено добре както се знаеи не се поддавам на емоциите като останалите , а сега хората искат да се видим и да разменим приказка
защо ли така , щото възгледите са ограничени , тц тц тц брех
![]()