Първоначално написано от
PinkPan7her
Това, че пишещите в тази тема ходим на театър, не ни прави несклонн да опитваме други неща. (Хах, мацката преди мен ме изпревари.)
В интерес на истината, само това с подаването на суши не го знаех, но предвид някои от бизнес навиците на японците, ако мога така да се изразя, и някои от съвсем битовите им привички (като например, че никога не ходят боси вкъщи и не показват ходилата си, защото е признак на неуважение) не съм изненадана.
Първия път, когато ядох суши, сложих уасабито в соевия сос и разбърках, никой не ми беше показал, че е така. Едва по-късно, когато се прибрах и разрових из нета, установих, че съм го направила правилно. Джинджифил също имам вкъщи, разбира се, но случих на кофти бурканче, нищо че е добра марка... някакъв мек и лигав е, не е хрупкав.
За фукането как си можел да счупиш на някого нещо си... няма да го коментирам дори.
И за пореден път - престани с тоя общ знаменател. Някои момичета сме добре възпитани и не "човъркаме" в собствените си чинии, камо ли в чуждите, да не говорим за искането на позволение да опиташ нечия храна.