.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 198

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    Ти сушито го ядеш с вилица , тва е кощунство , на бас че не знаеш и другите специфики покрай него Има много тънкости които не ги знаеш понеже не се интересуваш , искаш само да си модерна. Аз знам всичко относно тая храна как се сервира как се яде кое за какво е и т.н. Ти го ядеш с вилица и се изронва ориза сто про , тва бих платил да го видя ще се напикая от смях
    Някой ден трябва да ме заведеш на суши, за да ме научиш на всичко.
    Жалко е как мога да прелетя от тук до Япония за няколко часа при желание, а тук, в България, ще ми покажат как да ям суши по-добре, отколкото там.

*намесвам се точно за тая част, щото обожавам Япония и суши, нищо лично*
    Последно редактирано от tori : 12-17-2013 на 13:18

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Някой ден трябва да ме заведеш на суши, за да ме научиш на всичко.
    Жалко е как мога да прелетя от тук до Япония за няколко часа при желание, а тук, в България, ще ми покажат как да ям суши по-добре, отколкото там.

*намесвам се точно за тая част, щото обожавам Япония и суши, нищо лично*
    никъв проблем , само че не ме кефи да го приготвям , ще те закарам направо на суши ресторант

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    shades, я сподели какво е най-голямото ти постижение в живота до сега?
    това да науча за този форум , да се регистрирам и да стана идол на всички потребители малки големи сега като научат за хобитата ми и колко съм готин ще се редят на опашки

баи да уей , пантеро ти показа за пореден път колко си уплашена норка и как съм ти стипал на опашката с ботуша си май не намери бурканчето в боклука и реши че ако се изнижеш тихичко ще забраим тц не става то тъй аз помня всичко

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението

това да науча за този форум , да се регистрирам и да стана идол на всички потребители малки големи сега като научат за хобитата ми и колко съм готин ще се редят на опашки
    винаги съм завиждала на простоватите хора =/ толкова ви е лесен животът, единственото нещо, за което трябва да се тревожите е да не би да поумнеете случайно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си