.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 198

Hybrid View

Супер фен Аватара на Oldschool
    Аз наистина не мога да разбера защо всички решават, че трябва да се обясняват на един палячо, който играе роля в един форум. Всичките му мнения са гротескни и очевидно тролски, а предизвикват вълни от обяснения на хора, които искат да изпъкнат като по-извисени. Ходете си на театър, опера, балет и всякакви други пърформанси щом ви харесва, това означава и също така, че ще намерите някой, който да споделя тези ви интереси и увлечения. Други пък искат да обикалят кръчмите, дискотеки и барове, което също не бих казал, че е нещо лошо, просто е въпрос на предпочитания.

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Аз наистина не мога да разбера защо всички решават, че трябва да се обясняват на един палячо, който играе роля в един форум. Всичките му мнения са гротескни и очевидно тролски, а предизвикват вълни от обяснения на хора, които искат да изпъкнат като по-извисени. Ходете си на театър, опера, балет и всякакви други пърформанси щом ви харесва, това означава и също така, че ще намерите някой, който да споделя тези ви интереси и увлечения. Други пък искат да обикалят кръчмите, дискотеки и барове, което също не бих казал, че е нещо лошо, просто е въпрос на предпочитания.
    ей пернат ударен гълъб , що си отваряш устата отново дадох ти шанс да млъкнеш и да осмислиш обаче сега мисля да те подхвана

що се натягаш тъпо ти е че към постовете ми има интерес ли към твоите наи големия интерес който получаваш знаеш ли от кой е ? ? от никой това е защото никой не знае че съществуваш , рунтав наакан калпак

олд скуул ко значи туи , тва значи че си от старата школа ли , демек школата на брус лии ?? да не си джиит куне до мастар , ще ме биеш ли я кажи футболно фенче ли си , пииваш ли биричка по мачлетата ще взема една от онея кегли с бира металните , ще свържа градинския жълт маркуч към нея , ще ти забия един юмрук в тъпата зурла и като се наведеш ще ти вкарам маркуча в гъза , преди тва ще ползвам ръкавици много ясно щото пръскаш , то напрао ще ползвам обезопасителен костюм

не искам да смарди после ще си кажат че съм стъпал на лайно пък аз трябва да им обяснявам че ти си лайното абе дълга и широка става ще пусна крана и ще ти напълня аналния пръстен с бира която ще потече и от путката ти я кажи като са напииш почваш ли да пееш футболни песни ???: нали знаеш гъза ти е лигавица и бирата ще попие бързо в кръвта ти , и ще почнеш да танцуваш и да пееш футболни песни с бира течаща от гъза ти , настъпана на земята сколопендро

я кажи ще хоиш ли с приятелката ти в испания ?? абе добре всичко точно ма откъде имаш пари за испания ве лек ??? тва да не ти дадоха безплатен купон , абе такова екскурзия от солвеи соди там дето мъкнеш цимента ??? ами че те добре са те уредили , къде те пратиха , в някое село пълно с испански мангали тц недей тъй , заведи момичето на по хубаво място аз ли да те уча бастун не е важно къде я заведеш важното е да е истинско , тъй като се опитваш да и се изфукаш ще си каже глеи го тоя къв е мухльо заведе ме в испания да се изфука няма пари да плати сметката как ще оставаш момиче да плаща сметка ти путкяска ли си ??

я кажи как се запозна с приятелката ти??? изпя ли и няколко песни на куинс парк ренджарс докато повръщаше облян в бира и парчета мазна наденичка и каша от броколи и пача

добре глей ся наиш ли ко ти предлагам , предлагам ти да спреш да влизаш защото отсега нататък за теб ще стане лошо , сега ти си ми на прицел а когато хвана някого на прицел знаеш ли кво прая с него ???: питай останалите кво се случи с тях оня меджика трабанта и остналите ошмулки сега като видяха как изглеждам и се уплашиха , особено оня с трабанта дето като го видя в бургас ще го поздравя , и след това ще го пратя при мойта зъболекарка , много е добра между другото и е мноо готяна , финна мадама мм супер е . и взема малко пари , за кучешки и резци и няколко кътника ще му вземе малко пари . както и да е , ти няма да имаш нужда от поправка на зъбите , по скоро от поправка на очната ретина , тва е защото щи свърша на очните ябълки , гуадуа гомерата , чу ли гомнорник
    гонореооооооооооооо ща счупя еи калпав сиренясал бахур , с косъм отдолу Муахахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си