Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
Аз наистина не мога да разбера защо всички решават, че трябва да се обясняват на един палячо, който играе роля в един форум. Всичките му мнения са гротескни и очевидно тролски, а предизвикват вълни от обяснения на хора, които искат да изпъкнат като по-извисени. Ходете си на театър, опера, балет и всякакви други пърформанси щом ви харесва, това означава и също така, че ще намерите някой, който да споделя тези ви интереси и увлечения. Други пък искат да обикалят кръчмите, дискотеки и барове, което също не бих казал, че е нещо лошо, просто е въпрос на предпочитания.
ей пернат ударен гълъб , що си отваряш устата отново дадох ти шанс да млъкнеш и да осмислиш обаче сега мисля да те подхвана

що се натягаш тъпо ти е че към постовете ми има интерес ли към твоите наи големия интерес който получаваш знаеш ли от кой е ? ? от никой това е защото никой не знае че съществуваш , рунтав наакан калпак

олд скуул ко значи туи , тва значи че си от старата школа ли , демек школата на брус лии ?? да не си джиит куне до мастар , ще ме биеш ли я кажи футболно фенче ли си , пииваш ли биричка по мачлетата ще взема една от онея кегли с бира металните , ще свържа градинския жълт маркуч към нея , ще ти забия един юмрук в тъпата зурла и като се наведеш ще ти вкарам маркуча в гъза , преди тва ще ползвам ръкавици много ясно щото пръскаш , то напрао ще ползвам обезопасителен костюм

не искам да смарди после ще си кажат че съм стъпал на лайно пък аз трябва да им обяснявам че ти си лайното абе дълга и широка става ще пусна крана и ще ти напълня аналния пръстен с бира която ще потече и от путката ти я кажи като са напииш почваш ли да пееш футболни песни ???: нали знаеш гъза ти е лигавица и бирата ще попие бързо в кръвта ти , и ще почнеш да танцуваш и да пееш футболни песни с бира течаща от гъза ти , настъпана на земята сколопендро

я кажи ще хоиш ли с приятелката ти в испания ?? абе добре всичко точно ма откъде имаш пари за испания ве лек ??? тва да не ти дадоха безплатен купон , абе такова екскурзия от солвеи соди там дето мъкнеш цимента ??? ами че те добре са те уредили , къде те пратиха , в някое село пълно с испански мангали тц недей тъй , заведи момичето на по хубаво място аз ли да те уча бастун не е важно къде я заведеш важното е да е истинско , тъй като се опитваш да и се изфукаш ще си каже глеи го тоя къв е мухльо заведе ме в испания да се изфука няма пари да плати сметката как ще оставаш момиче да плаща сметка ти путкяска ли си ??

я кажи как се запозна с приятелката ти??? изпя ли и няколко песни на куинс парк ренджарс докато повръщаше облян в бира и парчета мазна наденичка и каша от броколи и пача

добре глей ся наиш ли ко ти предлагам , предлагам ти да спреш да влизаш защото отсега нататък за теб ще стане лошо , сега ти си ми на прицел а когато хвана някого на прицел знаеш ли кво прая с него ???: питай останалите кво се случи с тях оня меджика трабанта и остналите ошмулки сега като видяха как изглеждам и се уплашиха , особено оня с трабанта дето като го видя в бургас ще го поздравя , и след това ще го пратя при мойта зъболекарка , много е добра между другото и е мноо готяна , финна мадама мм супер е . и взема малко пари , за кучешки и резци и няколко кътника ще му вземе малко пари . както и да е , ти няма да имаш нужда от поправка на зъбите , по скоро от поправка на очната ретина , тва е защото щи свърша на очните ябълки , гуадуа гомерата , чу ли гомнорник
гонореооооооооооооо ща счупя еи калпав сиренясал бахур , с косъм отдолу Муахахах