.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 198

Hybrid View

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Породен от един филм днес, се замислих за тези старомодна романтика. Та ми е интересно как мислите.

Дамите, как бихте реагирали ако приятеля ви, ви заведе на опера/театър? Ще ви е приятно ли гаджето ви да ви заведе на някоя постановка в театъра/операта или не би ви харесало? Ходили ли сте на театър/опера с гаджето ви? Ако не, бихте искали да отидете?

Братя, а вие бихте ли завели гаджето на опера/театър? Или го приемате за твърде тъпо занимание и най-много да я заведете на кино? Водили ли сте гадже на театър?

Аз лично никога не съм водил гадже на театър, въпреки че имам желание. Да, може би е тъпо и старомодно, но пък си мисля, че да заведеш приятелката си на опера, ще е едно много романтично преживяване което ще й хареса. Имах желание да водя бившата си, но...се разделихме преди това, а и тя май нямаше да го оцени...
    Та интересно ми е, какво мислите.
    Оо, аз понеже съм старомодна и странна личност, предпочитам това, отколкото висене в някое кафе... Театърът не ми допада много, но операта... обожавам я. И бих се радвала, ако гаджето ми обича класика и заедно да ходим на опера от време на време, мм, безценно. Ама в днешно време такива хора се срещат изключително рядко.
    Последно редактирано от ROFLWTF : 12-27-2013 на 13:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си