Да,но тя и тази близката ми приятелка ,аз много добре виждам ,че тя има нещо към мен,просто не е мой тип момиче и за това не й повярвах,мислех си ,че нарочно го правеше и ми говореше такива неща ..
Всъщност се обадих на това момиче,просто не издържах,отидох до тях,тя цял ден учела,че имала изпит други ден и поговорихме ,тя не можеше да ме погледне в очите,аз говорех през повечето време,казах й ,че я искам,че се надявам да ми каже,че няма друг и че е лъжа и се е избъзикала ,че се чувствам ужасно и тя ми каза "Хайде,бе ти си господин"Мога да имам всяка" ,аз не съм ти чак толкова важна,просто те е яд и съм ти наранила голямото его,след 5 дни няма и да се сещаш за мен,ама ако нещата продължават както до сега,аз ще съм наранената ,защото ще ти омръзна и ще ме нараниш,затова реших още в началото да приключим нещата,за да не ме нараниш после." .. при което стоях като ударен от камион ,не знаех че тя мисли за мен по този начин,че има такова мнение и тя за мен .. та аз толкова се старая да се променя,да не съм същия както преди,правил съм грешки,наранявал съм доста момичета,но .. наистина я харесвам и я искам.. каза,че ще ми се обади по-късно ,защото имала да учи и съм я разтройвал ,, искам я мамка му ,, кофти ми е .