.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Да се боря ли за нея?

Здравейте хора. С едно момиче всичко вървеше прекрасно, но по едно време ми казва, че всичко трябва да свърши. Ей така изведнъж, нищо не съм й направил. Според вас трябва ли да се боря за нея? Защото просто е най-красивото момиче и не бих я изпуснал толкова лесно...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ми с такова описание никой нищо не може да ти каже, направо те разбрахме.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ако е само заради красотата, по-добре недей.

Е, щом е най-красивата, определено трябва да се бориш за нея. И все пак нещата са вървяли прекрасно, но тя просто е решила, че всичко трябва да свърши.

Мега фен
    Карай си колелото и не се занимавай с глупости.

Град
    bulgariq
    Трябва да разбереш защо е пожелала да се разделите може да има някаква причина

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Много е вероятно вече да не си атрактивен за нея. Ако упорстваш ще станеш и досаден.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ако я харесваш толкова много бори се за нея но може и да не те харесва вече и да не иска пак да сте заедно щом те е скъсала

Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Карай си колелото и не се занимавай с глупости.
    Ее, така като почнете "гледай си куклите и ги остави тези неща, карай си колелото и не се занимавай с глупости" ако е наистина на 16 да не би да е малък за връзка?

Опитай се да говориш с нея, ако не се получи 1-2 пъти я остави

Град
    bulgariq
    Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Ее, така като почнете "гледай си куклите и ги остави тези неща, карай си колелото и не се занимавай с глупости" ако е наистина на 16 да не би да е малък за връзка?

Опитай се да говориш с нея, ако не се получи 1-2 пъти я остави
    и аз съм на това мнение ,може да има някаква причина и да разрешат.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Само едната гола красота ли те привлича в мадамата или има нещо, което я прави наистина специална?
    Аз бих я отсвирил. Като иска да приключва, да приключва, само дето после няма и с ъгъла на окото си да я погледна. Вероятно знае, че е красива (ако приемем казаното за вярно), та се прави на интересна и на сърцеразбивачка. Ако я отсвириш като стой, та гледай, ще видиш как самочувствието й ще е наранено от факта, че "аз съм толкова красива, а той се примири с това, че го изоставих толкова лесно - как така? какво ми има?" и току-виж след няколко дена пак ти звъннала...
    ... И точно тогава е момента да й затвориш и да я отебеш тотално!!!

Една красива жена излиза много...И нямам предвид много борба.
    На една 8-9/10 жена знаеш ли какви й се лепят? Мъже със статус, пари, външен вид и готин лайфстал.
    Ти колко от тези неща имаш и с какво компенсираш тези, които нямаш? С готин характер и добро сърце? Ми, тя с хубав външен вид и хитрост ще си намери някой със същите качества, който обаче ще блъска във фитнеса, и ще я води на интересни места...
    "Тя е много красива, а аз я обичам" не я прави длъжна да е с теб.

А за отношението няма и да говоря. Ти, ако си бил до сега на чикии и тя се е излъгала да те отрази, означава, че ти няма да знаеш к'во да я правиш.
    Ще те направи на парцал просто, а после ще те зареже, а ти ще питаш "що?"

Еми, 'щото човекът с опитът и самочувствието не играе по ничия свирка. И има отношение "и по-хубави от теб съм ебал, освен с красота с какво можеш да ме впечетлиш, че да вляза във връзка с теб?"
    Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 12-17-2013 на 17:17

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    На една 8-9/10 жена знаеш ли какви й се лепят? Мъже със статус, пари, външен вид и готин лайфстал.
    Ти колко от тези неща имаш и с какво компенсираш тези, които нямаш? С готин характер и добро сърце? Ми, тя с хубав външен вид и хитрост ще си намери някой със същите качества, който обаче ще блъска във фитнеса, и ще я води на интересни места...
    Момче, момиче ли си не знам (момиче предполагам), обаче ми стана любопитно, дефинирай ми ако обичаш "статус, пари, готин лайфстал".

Защото ако авторът действително е условно некъв пубер на 16-17 и условно "най-красивото момиче" е също на толкова, я ми кажи следните две неща:
    - как на 19-20 години едно момче придобива "статус" и "пари" (първото ме вълнува повече),
    - как неква кифла на 16-17 години ще завърти главата (ТЯ) на успелия 20-годишен меринджей, при условие, че на същия ще му се предлагат със сигурност и 24-годишни (заради "статуса" и "парите").

Ако говорим за по-зрели хора съм склонен да се съглася, но в контекста на темата - не.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

А за отношението няма и да говоря. Ти, ако си бил до сега на чикии и тя се е излъгала да те отрази, означава, че ти няма да знаеш к'во да я правиш.

Еми, 'щото човекът с опитът и самочувствието не играе по ничия свирка. И има отношение "и по-хубави от теб съм ебал, освен с красота с какво можеш да ме впечетлиш, че да вляза във връзка с теб?"
    Много фентв и планета си гледала
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Много фентв и планета си гледала
    Не, просто познавам успешни мъже и красиви жени.

Това да се грижиш за външният си вид и здравето си, да гледаш да се издигаш, да живееш интересен живот и да имаш самоуважение чалгар ли те правят? Точно по тия телевизийки убиват идеалите около всичко за което ти говоря.

Ти как ще забиеш Анджелина Джоли, ако си грозен, продаваш чушки на пазара и най-забавното ти занимание е да цъкаш компютърни игри?

Само защото е красива ли не искаш да я изпуснеш? Недей, щом си е тръгнала по собствено желание, няма смисъл.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не, просто познавам успешни мъже и красиви жени.

Това да се грижиш за външният си вид и здравето си, да гледаш да се издигаш, да живееш интересен живот и да имаш самоуважение чалгар ли те правят? Точно по тия телевизийки убиват идеалите около всичко за което ти говоря.

Ти как ще забиеш Анджелина Джоли, ако си грозен, продаваш чушки на пазара и най-забавното ти занимание е да цъкаш компютърни игри?
    Пошлостта и въздухарските фасони не са присъщи само на чалгарите. Бил съм с момиче, което е 8-9/10 на външен вид и трябва да ти кажа, че в леглото беше пълно дърво, да не говорим колко ми натрови живота с филмите си. 1000 пъти предпочитам някое момиче, което не е нещо особено на външен вид, но е здраво стъпило на земята и има цел в живота, която е различна от това каква прическа и нокти да си направи. И умее да се чука.

За фитнесарщината също ще те разкритикувам - адски жалко е да "блъскаш във фитнеса" с едната самоцел да се харесаш на еди коя си и да се правиш на тежкар в дискотеката. Аз спортувам, но го правя за себе си - тренирам бокс и не мога да се похваля с напомпано тяло, но аз и не искам такова.

И да бях в тая ситуация, която ми описваш с чушките на пазара, Анджелина Джоли и всяка друга путка, която прекарва живота си в постоянен стрес как да се наконти, за да впечатли "успелите мъже", може да ми целуне гъза и да ми яде хуя, защото щях да си играя компютърните игри и щеше да ми е кеф от това

Но нека не ти обърквам представите за живота със странните си убеждения (макар че точно заради тях изживявам най-щастливите години в живота си досега) - гримирай се, носи си скъпите дрешки, отделяй по половин денонощие за прически и нокти и бъди сигурна, че те чакат много напомпани богаташчета със скъпи коли, с които можеш да си играеш на котка и мишка. Само не се засягай като тракаш с токчетата по мръсните улици и разни пичове като мене ти зяпат задника и ти свиркат. Все пак с това ще си изкарваш хляба.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Бил съм с момиче, което е 8-9/10 на външен вид и трябва да ти кажа, че в леглото беше пълно дърво, да не говорим колко ми натрови живота с филмите си.
    Една красива жена излиза много...

И ти сам си казваш, че на теб таргет групата вече не са 8-ци и 9-ки, защото не можеш да ги понесеш. Аз казвам кои ги искат и понасят - кое му е обидното или нереалното? Пример: Може и на Хю Хефнър момичетата да са дървета в леглото, ама той изглежда добре, желан и рангът му се вдига когато е с тях, пък те нека са дървета и нека му е зле.

адски жалко е да "блъскаш във фитнеса" с едната самоцел да се харесаш на еди коя си и да се правиш на тежкар в дискотеката.
    Това болднатото къде съм го казала? Много ясно, че като пуснеш шкембе гаджето ти няма да седи с теб. Ели па, ако е 9-ка. Човек, който не се грижи за тялото си мога да асоциирам с човек, който не се уважава, мързелив е и е демотивиран.
    Ако твоята приятелка пусне шкембе и спре да се епилира би ли останал с нея? Не би, разбира се. Ще си намериш някоя също толкова готина, но стегната и обезкосмена. Никой не е заробен с никого, като видиш, че човекът до теб не те устройва си намираш по-добър.

Ако някой иска да ебе 9-ки и да се задържи с тях трябва да е във форма - не е нужно да културист, но ако е някой с наднормено тегло да не мрънка, че жени 5000 пъти по-красиви от него не искат да са с него. 'Щото дори голд дигърките, които са се хванали с дебели чичета със златни ланци вечер се пляскат с млади красиви жребци, които могат да се забавляват. Т'ва е, сори.

И да бях в тая ситуация, която ми описваш с чушките на пазара, Анджелина Джоли и всяка друга путка, която прекарва живота си в постоянен стрес как да се наконти, за да впечатли "успелите мъже", може да ми целуне гъза и да ми яде хуя, защото щях да си играя компютърните игри и щеше да ми е кеф от това
    Ми, браво, пич, но пък автора иска да ебе такива жени и от това ще му е кеф, аз му давам на него съвет, не на теб.

гримирай се, носи си скъпите дрешки, отделяй по половин денонощие за прически и нокти и бъди сигурна, че те чакат много напомпани богаташчета със скъпи коли, с които можеш да си играеш на котка и мишка. Само не се засягай като тракаш с токчетата по мръсните улици и разни пичове като мене ти зяпат задника и ти свиркат. Все пак с това ще си изкарваш хляба.
    Не, миличък, аз ги минавам тия жени, мен въобще не ме бъркат дрешки и нокти.

Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Момче, момиче ли си не знам (момиче предполагам), обаче ми стана любопитно, дефинирай ми ако обичаш "статус, пари, готин лайфстал".

Защото ако авторът действително е условно некъв пубер на 16-17 и условно "най-красивото момиче" е също на толкова, я ми кажи следните две неща:
    - как на 19-20 години едно момче придобива "статус" и "пари" (първото ме вълнува повече),
    - как неква кифла на 16-17 години ще завърти главата (ТЯ) на успелия 20-годишен меринджей, при условие, че на същия ще му се предлагат със сигурност и 24-годишни (заради "статуса" и "парите").

Ако говорим за по-зрели хора съм склонен да се съглася, но в контекста на темата - не.
    Говорим за зрели хора, разбира се.
    И все пак социален статус имаш през целият си живот. Илюстрирам с пример:

Петко е на 17, по цял ден играе компютърни игри и гледа телевизия, не е имал приятелка, социалният му кръг се състои от 3-ма нърда. Почти не излиза, в училище не го уважават, не е много умен.

Съученикът му Петранчо (17 също) от друга страна поправя мотори и бързи коли в сервизът на чичо си, фотографията му е хоби, има много познати покрай горните две. Има група от интересни приятели, изкарва хубави оценки в училище и е много добър по физика, даже има медали от олимпиади. Имал е една сериозна приятелка и е бил с друга две седмици. Ходи да работи на морето като барман лятото, а зимата ходи да кара ски.

Според теб кой има по-висок статус? (Това естествено с годините може да се промени, но в момента е така...)

20 годишният, ако е някой пълен мухльо, на когото никое момиче не му е обръщало внимание как смяташ, че ще реагира? Дали ще постъпи логично и ще се хване със сигурната 24 годишна или ще тича след малката кифла?
    Те, извинявай, 16-17 годишните днешно време се навират при 30-40 годишни чичковци, да ги возят на колите и водят по дискотеките, ти се съмняваш, че ще омаят някой 20 годишен дечко...

При жените статусът и парите не играят важна роля...Не съм чула на някоя дебела жена, да речем, да й дават съвет "ходи изкарвай добри пари и почни да живееш интересен живот, да има с какво да захласваш мъжете, че да почнат да ти връзват", всеки казва "отслабни и почни да си правиш косата, че да те забелязват".

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi

Sad but true.. За съжаление наистина е така. Едно време за жените беше достатъчно да ги обичаш, да им го показваш и да не ги биеш. Сега освен, че трябва да можеш да им сваляш звезди, трябва и да харчиш маса пари за тях, да блъскаш във фитнеса като животно, за да имаш тяло като по филмите, да караш BMW или някоя друга лъскава барака, да й плащаш за екстеншъни, маникюри, педикюри, спа... Да ги водиш по чалги...

И сега ще ми се лепне половината женска част на форума да ми обяснява как греша и слагам всички под общ знаменател, което не било, видиш ли, правилно... На всичките тези не-меркантилни съфорумки да си им кажа още от сега: ако претендирате, че не сте златотърсачки, кажете си и какво бачкат гаджетата ви и какви коли карат. Да си дойдем на думата, bitches!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Обяснявате се за сериозни неща тук,а съм сигурна че автора и изгората му са още в гимназията.Пичага,остави я.Хормоните я гонят,прави се на важна.Ще намериш по-красива.
    Що се отнася до красивите жени-красотата е абстрактно нещо.Мога да дам пример за много успели мъже с грозни жени и успели жени с грозни мъже.Жалко е че повечето хубавици /по общите стандарти/ са кухи лейки,които гонят статусарнищо че повечето си мислят че това е дума,свързана главно с фейсбук.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Едно време за жените беше достатъчно да ги обичаш, да им го показваш и да не ги биеш. Сега освен, че трябва да можеш да им сваляш звезди, трябва и да харчиш маса пари за тях, да блъскаш във фитнеса като животно, за да имаш тяло като по филмите, да караш BMW или някоя друга лъскава барака, да й плащаш за екстеншъни, маникюри, педикюри, спа... Да ги водиш по чалги...
    Това важи само за ex-комунитически държави. В една Америка кога смяташ, че не е било важно имаш ли кола, работиш ли хубава работа? Когато са тепали индианци може би...О, грешка, тогава е било абсолютно същото, но без коли и работа, а с земя и положение...

И пак казвам - зависи ви от таргет групата. Пробвайте да забивате 4-ки и 5-чки и няма да се изисква повече от това да можете да ги черпите едно кафе... Ама вие тях не искате да ги ебете, грозни са ви, дебели са ви... Ами, както те са ви грозни и дебели, така вие можете да бъдете по същият начин "бедни и скучни" на 9-ките и 10-ките...Къде е разликата? Еднакво повърхностно е...

Риана защо стои с Крис Браун? 'Щото е богат ли? Тя бедна ли е? Или защото никой друг не иска Риана? Хаха...
    Той нали я бие, пее й че путката й е негова...А тя е жена с избор... Избор, ама избор от мухльовци. Докато Крисчо е алфа, та пръска. Той едва ли пуска теми по форумите "оо, тя е толкова красива, ще направя всичко, за да е с мен, тя е на велик златен пиадестал"... Или вика "ех, тия днешните жени колко са меркантилни, педикюр, маникюр, а-у"?
    Не, човекът си знае цената и не позволява да му се качват на главата пък, ако ще Риани и Анджелини да са... Съответно си я прави на боклук, когато поиска. Та, по същата логика явно, ако имаш правилната нагласа може 9-ките да не те правят на парцал и пак да сте си заедно... Ама за начало трябва да не си девствен и да си поработил в/у себе си малко, а?

Супер фен Аватара на Oldschool
    Искам да ми дефинираш какво значи алфа според теб?

Принципно съм съгласен с другите неща, но мога да ти заявя също, че 8-9-10-ки също се свалят доста лесно, стига да не си пълен олигофрен и да имаш реална самооценка. Като цяло е много забавно да гледам как хората оценяват себе си и околните по някаква система, но не винаги ползват еднакви критерии за себе си и за останалите.

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Искам да ми дефинираш какво значи алфа според теб?

Принципно съм съгласен с другите неща, но мога да ти заявя също, че 8-9-10-ки също се свалят доста лесно, стига да не си пълен олигофрен и да имаш реална самооценка. Като цяло е много забавно да гледам как хората оценяват себе си и околните по някаква система, но не винаги ползват еднакви критерии за себе си и за останалите.
    Ми, в контекста на разговора, нека ти дам пример:
    -Хикс го е страх от раздяла, защото мисли, че не би си намерил по-красива приятелка.
    -Игрек не би търпял да му се качват на главата, дори това да значи раздяла.

-Приятелката на Хикс му изневерява, но той седи с нея, защото не мисли, че може да получи по-добро от нея.
    -Игрек я заразява в моментът в който разбере за изневяра.

-Хикс постоянно прави комплименти на приятелката си за външният вид.
    -Игрек казва "Не мога да ти направя комплимент за нещо, което не зависи от теб."

-Хикс е готов да "избяга" от училище/лекции/урок по пиано, защото приятелката му иска да се видят.
    -Игрек казва "Моето развитие е прекалено важно, че да направя нещо такова."

-Хикс е готов да й дава пари на ръка, да й купува скъпи подаръци без повод и прочие, макар че са заедно от скоро.
    -Игрек е на мнение, че подаръци може да купува само на сериозната си приятелка, която му е доказала, че е лоялна и истинска, и е с него заради самият той. Казва "пари на ръка не получават дори проститутките, ако се оженим и имаме дете бих дал, но не и иначе".

-Когато Хикс се раздели с нея казва, че иска да си я върне и не може да продължи напред.
    -Игрек продължава напред и си намира и по-красиви, и по-готини от тази.

Хикс ли е алфата или Игрек?
    Въобще, ако имаш не-путкенско държание в сравнение с другите мъже можеш да минеш за алфа.

А истинската алфа е идеал...
    Например:
    - алфа мъжът живее в настоящия момент. Той е толкова уверен в себе си, че е способен да се отпусне и да живее изцяло в мига, защото знае, че нещата така или иначе ще се развият по начина, който той иска
    - алфа мъжът прави това, което иска, стреми се към това, което иска, взима това, което иска
    - алфа мъжът сам създава правилата в живота си, сам определя целите си, той не се стреми и няма нужда от одобрението на никого
    - алфа мъжът e позитивен и се чувства добре. Той усеща, че няма нужда от външна причина да се чувства добре и да бъде уверен в себе си, това е естественото състояние на нещата, това му е в природата
    - алфа мъжът е лидер, той знае и усеща, че е предопределен за нещо велико, знае, че животът му е стойностен
    Ениуей, те се свалят лесно, но говорим за връзка с такава.

Иначе на мен лично ми е по-важно да се стремя към това да съм алфа, от колкото да съм 8-ца или 9-ка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си