Здравейте, искам да ви попитам относно един много важен въпрос за мен. От близо 2 години харесвам едно момиче, тя е забавна, красива, умна и за каквото още можете да се сетите. Преди около три месеца събрах смелостта да и предложа да станем гаджета, но ме отряза. Тогава мисля, че уцелих най- неправилния момент, защото предния ден тя ми разказваше за някакво момче, с което се чувствала щастлива. Може би несъзнателно или от страх от това, че може нещата никога да не се получат действах инстинктивно и я поканих навън още на следващия ден. Попитах я, а тя ми каза, че ме харесва само като приятел. След време не спирах да и показвам, че тя е важна за мен. Винаги когато е имала нужда от мен съм бил насреща, до вчера... Вчера вечерта бяхме на събиране целия клас и не знам защо, но в 00:30 и изпратих смс с текст: "Обичам те...", а отговора видях чак на сутринта: "????????". След няколко дни тя има рожден ден. Искам да бъда част от живота и, да бъдем заедно, но не знам какво да правя.. Може ли да ми дадете някакви съвети? Ще съм ви много благодарен!