- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да избера !
Здравейте ..наскоро се запознах с 2 момчета ..
започнах да си пиша с тях всяка вечер
и двамата са много мили и двамата ми допадат ... и мисля че и двамата ме харесват
и така не мога да си избера :d единият винаги ме търси пръв
винаги имаме тема за разговор
харесва същите неща като мен
абе като цяло много ме кефи ;д аа с другия се познаваме от малко по-дълго и почти всеки ден може да се скараме :d за най-малката глупост .. след като се скараме започваме да се игнорираме взаимно
но преди да заспя винаги ми пише някой сладък смс
![]()
абе и двамата ми харесват но не мога да си избера .. знам колко лигаво изглежда но ми трябва съвет какво да правя
и с двамата много свикнах .. но ми е ясно че не може и с двамата ... очаквам вашите мнение
моля ви без хейт
![]()
Последно редактирано от alisiq_77 : 12-17-2013 на 01:31
Аз ли да реша вместо теб с кого да се "гаджосаш"? Сама си помисли, кой от двамата искаш повече, но внимавай, понеже от два стола се пада на земята.
първият.
тия емотикони ми извадиха очите ...
Отивай да учиш веднага!
Взимай ги и двамата, бе, те днешните девойки и по 3-4 въртят, ти тука за двама ми се чудиш. Само гледай да не се усетят.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
вторият си хвани,ще разбереш след време защо![]()
![]()
Решиси
сама
ние
няма
как
да
изберем
вместо
теб
след
като
не
ги
познаваме
![]()
Аз съм за първия понеже с него имате общи неща и ще имаш хубава връзка,а не те съветвам за другия защото с някой караш ли се дори за дреболии при сериозни отношения нещата ще са още по зле
Ние ли да избереме вместо теб? Избери този който на теб ти харесва повече
Вземи една момента - първия е ези, втория - тура. Метни монетата и ще разбереш кой искаш...
Темата ме подсеща за 1 снимка наскоро във фейса: Някаква кифла, до нея балонче, в него репликата "Само Господ може да ме съди", а под кифлата отрязък от рисунка на Бог, до него балонче и в него пише: "Ти си курва"... Не знам защо за това се сетих, наистина.
DP
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ние ли да ти кажем с кой да ставаш гадже или ни? Реши си сама, ти ги познаваш.
И другия път по-малко емотикони.
Не заслужаваш нито един от двамата! Просто лиготията ти идва в повече според мен. Порасни като за начало!
Явно никой от двамата не ти харесва достатъчно след като питаш кой да избереш