.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Question Как да се запозная с него?

Здравейте!
    Много искам да се запозная с едно момче. Не бих казала, че го харесвам. Искам просто да се запознаем и да изляза с него. Звучи детско, но ужасно много ме е срам. Единственото нещо, което съм получавала от него са 1-2 усмивки, ръчкания във фейсбук и запалка. :д Какво да направя? Срам ме е да му пиша.. Моля ви за съвети. Благодаря предварително!

Град
    bulgariq
    По принцип и мен ме е срам,но по facebook ili skype е по лесно поне при мен ако и това ти е трудно то тогава как ще се запознаеш с него по друг начин,аз от другите би ме било срам повече...

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Просто го заговори или му пиши.

П.П. От твоето училище ли е? /Разбира се, ако си ученичка. /
    Последно редактирано от Hidayet : 12-15-2013 на 16:25

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре го заговори ама ако те е толкова срам му пиши

Щом те ръчка, значи си му направила впечатление по някакъв начин. Пиши му по фб-то. Там не е толкова притеснително и може да се разберете да излезете. Преодолей си срама, защото няма да ти е от полза в живота.

Не е от моето училище. И всъщност за мен ще е по-лесно да се запозная на живо с него. Проблемът е, че сме през 2 училища и не го засичам толкова често. Много се притеснявам дали ако му пиша ще намерим тема и дали няма да ме отреже.. Най-добрия вариант за мен е по принцип ако стане случайно. :д В смисъл чрез общи приятели или ако например съм излязла с определена компания той да се появи. Като се замисля най-често така съм се запознавала с хората. Мисля какви ли не планове, но нещо не ми се получава, а и той е по-голям от мен с 3 години..

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Но се замисли, че ако постоянно си в чакане и колебание, е много възможно да си пропуснеш шанса. Сръчкай го и ти в фб и му пиши.

Ами ще опитам да събера смелост, но както казах постоянният страх да не бъда отрязана и да не ме помисли за странна не спира.. Доста се компресирам и относно външния вид..

Град
    bulgariq
    ако не рискуваш няма да спечелиш

Трябва да опиташ, иначе няма как. Най-добре е да го заговориш или чрез общи приятели да се запознаете и така или просто му пиши в фб.

Супер фен Аватара на tochko
    Ако го заговориш и си мила с него, или пък постоянно му се закачаш имаш шансове според мен, обикновенно повечето момчета са (шит че няма дума на български) pleased когато момиче прояви интерес. Пропускаш 100% от шансовете си когато не опитваш.

Той се занимава с друго момиче, така че не мисля че ще ме отрази.. :Д

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз само научавам как разни хора искали да се запознаят с мен, или как някоя ме харесвала... еми сливи ли имате в устата, бе?

Град
    bulgariq
    Цитирай Първоначално написано от desi89005 Виж мнението
    Той се занимава с друго момиче, така че не мисля че ще ме отрази.. :Д
    Е ако той се занимава с друга не мисля,че има смисъл да се занимаваш изобщо...

Супер фен Аватара на Oldschool
    Запознай се на живо - човек може да бъде много по-очарователен на 4 очи, отколкото да е просто поредния ник в скайп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си