- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предстои ми 1ва среща
Здравейте, мисля,че ми предстои 1ва по-сериозна среща с момиче,в което съм влюбен. Срещата ще е около 1 час защото тя след това има работа и аз ѝ предложих да се видим преди това. Обаче имам няколко въпроса:
- Като се видим добре ли ще направя ако ѝ купя някакво цветенце?
- За какво ще си говорим? Не става да ѝ говоря за мойте мъжки си работи, за които си говоря с приятелите.
Познаваме се от 2 години и наистина мисля,че я харесвам, да не кажа силна дума(обичам). От доста време ми се иска да ѝ го кажа, но тя е 2ра смяна,а аз 1ва в различни училища и не се виждаме хич често. Пишем си почти всяка вечер във фейса, но там да ѝ кажа - не става. Пращаме си целувки,сърца, но не знам дали са на сериозно или са някакъв тип лигавщини. Та като се срещнем кога ще е най-удобния момент да ѝ кажа какво чувствам? Преди, по време или в края на срещата? Изобщо ако може някой да ми даде пример за протичане на цялата среща, от - до.
Познавате се от 2 години, пишете си и не знаеш за какво да си говорите? Наистина ли? -_- Пък и няма някакви правила за срещи, всичко си става само. :Д
Не се изразих правилно... :Д Нещо по-конкретно имам предвид... Има ли такова?
цветето винаги е един добър вариант, одобрявам го.
поговорете и решете заедно къде ще ходите и какво бихте искали да правите. темите на разговор ще си идват сами само трябва да се отпуснеш и да не го мислиш много. особено пък, и ако момичето е достатъчно умно, ще ти е още по-лесно. по-добре първо ѝ покажи какво чувстваш. недей да говориш много за чувства, ако не си способен да ги покажеш.
Последно редактирано от pandabear : 12-17-2013 на 20:22
- Като се видим добре ли ще направя ако ѝ купя някакво цветенце? - ще е добре това е мил жест ще и хареса опрделено
- За какво ще си говорим? - за много работи
Та като се срещнем кога ще е най-удобния момент да ѝ кажа какво чувствам? Преди, по време или в края на срещата? - След срещата
Ако мине добре и продължите да се виждате, тогава и намекни, че имаш нещо към нея. За сега го карай на загатнат интерес.
Последно редактирано от leadyflame : 12-17-2013 на 20:37
1. Не й казвай че я харесваш/обичаш
2. Не й казвай че е красива.
3. Не се дръж с нея все едно е най-красивото и най-умното момиче на света
4. Не се дръж твърде мило с нея.
5. Не ги слушай тея над мен 90% са момичета а другия % са педали.
Не и казвай още де, вижте се още няколко пъти и тогава. Възможно е да я изплашиш. Цветето... не знам, май ми е прекалено като за първа среща, поне на мен ми мирише на ресторант и дълга вечеря. Дори и да вземеш такова обаче, то ще се оцени при всички положения. Реши сам. Относно говоренето... ами попитай я какво и се прави, как е, как са нещата в училище и от там ще тръгнат разговорите. Не се напрягай, приятеля ми мислеше да си пише теми по дланта, сякаш преписва или нещо такова. Всичко това в кръга на базика де.
А да слуша тебе ще е равно да слуша най-големият малоумник
По темата
Бъди мил с нея идеята за цветето е сладка още повече ако й подариш любимите цветя . Не всяко момиче харесва рози да спомена пък аз . Когато влизате й отвори вратата , дръпни й стола . Бъди кавалер
Относно темите за разговор опитай се да говорите за много и разлчни неща . За нея ,за тебе, за книги за филми
Благодаря ви за бързите отговори, но само да спомена,че говорим за една разходка от час,час и нещо.. Разбрахме се да се видим защото не сме се виждали от доста време.
Заведи я в някое барче с алкохол, където ще можеш да я налазиш.
Седни до нея на срещата.
Говорете си на емоционални теми, плюс това сексуализирай.
"Гледай" й на ръка, докосвай я, доближи се до вратът й с думите, че има прекрасен парфюм...Въобще докосвай я много. Ако се отдръпне не се спичай, а след малко пробвай пак.
Показвай й с действия, че не искаш да бъдете просто приятели, защото щом се познавате от много време тя със сигурност това си мисли. НИКАКВИ РАЗГОВОРИ ЗА ЧУВСТВА! Ще я изплашиш, отблъснеш и тя ще се чувства задължена, и ще те отблъсне. В чувства ще се обясняваш само на сериозната си приятелка, която ти е доказала, че го заслужава.
Бъди мъж, и бъди категоричен в действията и думите си.
Целуни я на първата среща, иначе ще изгубиш привличането й и ще почне да осмисля нещата на логическо ниво.
Ако просто й цъфнеш с цветенце, пиете по едно кафе говорейки за училище и накрая й се обясниш в любов тя НЯМА да откликне положително. Залагам си главата.
пфахахахаха, от това което разбирам не е първа среща, а по-скоро уговорка да се видите. В такъв случай забравяме за цветето, докато не я поканиш на истинска среща. Разговора го насочвай, но не говори повече от нея...
направо ми идва да ви прасна по един зад врата като питате к'во да говоря с момичето като излезем...
Има разлика, драги, не се напъвай да джавкаш като пинчер.
но само да спомена,че говорим за една разходка от час,час и нещо.. Разбрахме се да се видим защото не сме се виждали от доста време.
Ето, това е просто една уговорка, а не е среща, не и в смисъла, където се появяваш с цветя и сваляш звезди и т.н. Сори...
Всичко премина добре, разходихме се,поговорихме си,бях себе си,гушнахме се нали за здрасти и чао/то това е като ръкостискане/ ии тя отиде в една нейна приятелка, неможах да ѝ кажа нищо повече. Всъщоност аз можех,но до колкото разбрах от писаниците по-горе не трябва да се бърза. Не знам как ще стане,но ми се иска тя да разбере какво чувствам.
Аз точно това щях да ти кажа, че някаква индикация колко те харесва е гушването. Хубаво е, че сте го направили спомни си как е било. Бързо или продължително, все едно прегръща въздуха или плътно.
После, мисля си, дори и да стигнеш до извода, че не си пада по теб, бива да й кажеш, че я харесваш. Така няма по-силно да се зарибяваш с нея и ако минеш към някоя друга, няма да се чудиш дали си изпуснал шанса си.![]()
Около 2-3 секунди,плътно,не много силно,нормално. Мерси за съветите!![]()