- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предстои ми 1ва среща
О Боже! Значи съм педал малко ас...! Да ти имам индикациите!
моментът ще е подходящ винаги когато се почувстваш готов да й го признаеш. Няма правила за това. Даже това според мен трябва да се случи първата среща, не се ли случи тогава после ще е още по-трудно/ невъзможно.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Здравейте, мисля,че ми предстои 1ва по-сериозна среща с момиче,в което съм влюбенТова определено е първа (особено, като се познавате от 2 години) и то не "по-сериозна среща", а свръхмега сериозна гига среща.само да спомена,че говорим за една разходка от час,час и нещо.. Разбрахме се да се видим защото не сме се виждали от доста време.
А така, напий я, надрусай я и най-вече я СЕКСУАЛИЗИРАЙ.Заведи я в някое барче с алкохол, където ще можеш да я налазиш.
Седни до нея на срещата.
Говорете си на емоционални теми, плюс това сексуализирай.
А това е по-добро дори от сексуализирането.Аз точно това щях да ти кажа, че някаква индикация колко те харесва е гушването. Хубаво е, че сте го направили спомни си как е било. Бързо или продължително, все едно прегръща въздуха или плътно.
Да, така поне ще си спокоен, че никога повече няма да сте приятелимоментът ще е подходящ винаги когато се почувстваш готов да й го признаеш.
Тая вечер или утре ще направя една тема за френд зоната и как се излиза от нея ... Оказва се, че супер много от хората, които пишат тук попадат в това положение и още повече - дават малоумни предложения за изход от нея ...
Последно редактирано от FAKE IT : 12-21-2013 на 17:12