Снощи сънувах нещо много странно...за първи път сънувам нещо толкова реалистично. Такам аз съм обвързана и се чувствам идеално в тази връзка,но снощи сънувах приятел който не съм виждала от почти 6 месеца,защото замина да учи.Между нас никога не имало нищо повече от познанство,но преди да замине разбрах,че ме е харесвал.В съня ми се срещнахме на по кафе..у нас и двамата бяхме с ясното съзнание че сме обвързани и това което ще направим си е чиста изневяра не можещата да бъде оправдана.Но въпреки това се нахвърлихме един върху друг ,за миг останахме без дрехи..за първи път в такъв сън виждам цялото тяло иии въобще всичко случващо се...усещах парфюма му,допира му дори топлината му.Дори обещах да не го драскам с нокти,за да не разбере приятелката му а накрая си обещахме че ще повторим скоро време.Та това само сън ли беше или беше и скрито,неосъзнато желание,как така след 6месеца без да се видим,чуем или дори пишем аз се сетих за него..иии защо изневерих съзнателно марак и в съня си...Просот съм объркана и ми е интересно вие какво ще кажете...