- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли проблем?
значи аз съм момче на 14 години и харесвам едно момиче, проблемът е че тя е на 15 и е малко по-висока от мен. та въпросът ми е дали да се опитвам? ии дали имам шанс? а и ме е страх че ако я поканя на среща тя ще ми откаже и това ще преебе и приятелството ни? хелп!!!!
определено ако я взривиш по време на среща, ще развалиш приятелството виПървоначално написано от wolffire
Сега сериозно, мислиш ли, че тя има някакви симпатии към теб или просто те има за приятелче? Ако мислиш, че не е безразлична, просто я покани да се видите, поговорете и така, ако ли не, няма особено голям смисъл.
Това, че е по-висока от теб или че е по-голяма от теб не е проблем. Проблема е дали те харесва и тя или дали би те харесала като нещо повече. Ние тука няма как да го знаем, ако не се разровиш малко. Подпитай я елементарни неща, има ли си приятел, търси ли връзка, ала бала...Прави и комплименти, хващай я за ръка, прегръщай я и й покажи, че имаш чувства към нея. Ако те реже, ясна работата, но ако ти отвръща поне малко, намери начин да разбереш дали иска нещо по-сериозно от приятелство. Използвай въображението си. Разбери какво мисли тя, ако не можеш сам да разбереш дали те харесва използвай най-лесния детски начин. Кажи на някой познат да я пита за теб... Ти си.
>>DjBelev<<
Няма как да знаем какво би направила тя. Аз лично не бих тръгнала с по-малък от мен и по-нисък от мен. Просто това са ми едни от основните критерии, но пък има хора, за които това не е проблем. Можеш да я заговориш, нещо от сорта на "как си представяш идеалното гадже" или нещо такова.
Покани я да излезете де ние не може да ти кажеме дали имаш шанс с нея това само тя може да ти каже
Като гледам,че форума е пълен с толкова момчета оплакващи се,че харесвам момиче,коеот им е приятелка а те искат нещо повече почвам да се чудя колко от моите приятели се чувстват така спрямо мен или спрямо някоя друга приятелка :Д