.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на shadows92

Какво да подаря на гаджето за коледа

Да да да да знам ,че аз го познавам и така нататък, но той е момче аз знам какво харесва,но найстина НЕЗНАМ какво да му порадя.Нейскам да му купувам парфюми дрехи или плюшки Помощ

Супер фен Аватара на Stotii
    Като знаеш какво харесва, не схващам какъв е проблема !?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Като знаеш какво харесва, не схващам какъв е проблема !?
    Брат, във всяка тема трябва да зададеш тоя въпрос..и на мене ми е много чудно
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Re: Какво да подаря на гаджето за коледа

Цитирай Първоначално написано от shadows92
    Да да да да знам ,че аз го познавам и така нататък, но той е момче аз знам какво харесва,но найстина НЕЗНАМ какво да му порадя.Нейскам да му купувам парфюми дрехи или плюшки Помощ
    Ами ако обича животни подари му папагалче/хамстерче/кученце т.н. (Е стига да има къде да го гледа и да има свободно време да се грижи за животинчето.

Можеш да му вземеш наргиле примерно ако е купонджия с бележка да го изпробвате заедно.

Можеш, можешш...(това ако го бива да рисува) да му купиш някакви скъпи пастели примерно на фабер кастел имаше едни дето не са супер много цветове лошото е, че 30 лева ще ти отидат само за пастелите =Дд. Можеш да му вземеш футболна/волейболна оригинална топка ако тренира.

Шапка, ръкавици и шал за да му е топло докато теб те няма да го гушкаш! (Това мисля, че е най-добра идея ама не знам дали твоя би ги носил)

Иначе ако нищо от изписаното по-горе не ти допада обикаляш всички интересни магазини, в които знаеш, че той по-често ходи и си купува често неща.

И все пак това е коледа, не е нужно да е свързано с вас 2мата задължително.

П.С. Щях да забравя можеш като допълнение да му вземеш шоколадов дядо коледа, шарени бастунчета и сладки неща които се продават преди коледа. Което ме подсеща, че можеш да му купиш и коледна играчка, която да му напомня за теб. Имаше едни 2 гълаба в "Сам вкъщи"(не помня коя част) дето се считат като 1. Там се споменаваше, че на когото подариш другия винаги ще сте близко един до друг или нещо такова. Аз много бих се зарадвала на такова нещо щото е знам ли символично. Примерно ако не намериш такива се някъде можеш да намериш ангелчета или нещо друго.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Аз на моя за годишнината ни му подарих гравирана запалка от www.unikalni-podaraci.com с една фраза от нашата песен и една нарисувана от мен кравичка от ена игра, която той играе - много му хареса. А за Коледа, наистина, може да не е нещо толкова свързано с вас двамата. Ето ти няколко сайта за подаръци. Ако не ти хареса нищо, може пък да ти хрумне нещо в движение
    www.podaraci.bg
    www.bezpanika.com
    www.podaraci.info
    www.podarak.net
    www.webpodaraci.com
    www.podaraci.us
    www.podaruk.net
    www.magazinche.com
    Има още много, и са пълни с оригинални идеи, аз си харесах доста, само чакам поводи
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен Аватара на Stotii

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Ами ако обича животни подари му папагалче/хамстерче/кученце т.н. (Е стига да има къде да го гледа и да има свободно време да се грижи за животинчето.
    Или прасе с намека да му ръгнете 1 ябълка в устата и да си го опечете на коледа

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на galu6a
    аз мисля да му подаря портомоне и наша снимка маже също и календар с ваша снимка и нукви такива символични подаръци
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Здравейте,моля за СПЕШНИ съвети и мнения какъв подарък да подаря на майката на гаджето ми.Тя е Водолей,по професия фризьорка ...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от SY
    Здравейте,моля за СПЕШНИ съвети и мнения какъв подарък да подаря на майката на гаджето ми.Тя е Водолей,по професия фризьорка ...
    1во каква връзка има с любовта и после защо в тая тема...????

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

1во каква връзка има с любовта и после защо в тая тема...???

каква връзка ли има,ами майка е на приятеля ми, с който се обичаме и 2ро темата е и за подаръци,такаче ...

Купи и един вибратор Някъде бях чела за жените над 40 , че вече на тази възраст силно се засилва интереса им към подобен тип играчки )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си