- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да подаря на гаджето за коледа
Като знаеш какво харесва, не схващам какъв е проблема !?
Брат, във всяка тема трябва да зададеш тоя въпрос..и на мене ми е много чудноПървоначално написано от Stotii
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ами ако обича животни подари му папагалче/хамстерче/кученце т.н. (Е стига да има къде да го гледа и да има свободно време да се грижи за животинчето.Първоначално написано от shadows92
Можеш да му вземеш наргиле примерно ако е купонджия с бележка да го изпробвате заедно.
Можеш, можешш...(това ако го бива да рисува) да му купиш някакви скъпи пастели примерно на фабер кастел имаше едни дето не са супер много цветове лошото е, че 30 лева ще ти отидат само за пастелите =Дд. Можеш да му вземеш футболна/волейболна оригинална топка ако тренира.
Шапка, ръкавици и шал за да му е топло докато теб те няма да го гушкаш!(Това мисля, че е най-добра идея ама не знам дали твоя би ги носил)
Иначе ако нищо от изписаното по-горе не ти допада обикаляш всички интересни магазини, в които знаеш, че той по-често ходи и си купува често неща.
И все пак това е коледа, не е нужно да е свързано с вас 2мата задължително.
П.С. Щях да забравя можеш като допълнение да му вземеш шоколадов дядо коледа, шарени бастунчета и сладки неща които се продават преди коледа. Което ме подсеща, че можеш да му купиш и коледна играчка, която да му напомня за теб. Имаше едни 2 гълаба в "Сам вкъщи"(не помня коя част) дето се считат като 1. Там се споменаваше, че на когото подариш другия винаги ще сте близко един до друг или нещо такова. Аз много бих се зарадвала на такова нещо щото е знам ли символично.Примерно ако не намериш такива се някъде можеш да намериш ангелчета или нещо друго.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Аз на моя за годишнината ни му подарих гравирана запалка от www.unikalni-podaraci.com с една фраза от нашата песен и една нарисувана от мен кравичка от ена игра, която той играе- много му хареса. А за Коледа, наистина, може да не е нещо толкова свързано с вас двамата. Ето ти няколко сайта за подаръци. Ако не ти хареса нищо, може пък да ти хрумне нещо в движение
![]()
www.podaraci.bg
www.bezpanika.com
www.podaraci.info
www.podarak.net
www.webpodaraci.com
www.podaraci.us
www.podaruk.net
www.magazinche.com
Има още много, и са пълни с оригинални идеи, аз си харесах доста, само чакам поводи![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Или прасе с намека да му ръгнете 1 ябълка в устата и да си го опечете на коледаПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Stotii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от nepowtorima
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
аз мисля да му подаря портомоне и наша снимка маже също и календар с ваша снимка и нукви такива символични подаръци
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Здравейте,моля за СПЕШНИ съвети и мнения какъв подарък да подаря на майката на гаджето ми.Тя е Водолей,по професия фризьорка ...
1во каква връзка има с любовта и после защо в тая тема...????Първоначално написано от SY
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
каква връзка ли има,ами майка е на приятеля ми, с който се обичаме и 2ро темата е и за подаръци,такаче ...
Купи и един вибраторНякъде бях чела за жените над 40 , че вече на тази възраст силно се засилва интереса им към подобен тип играчки
)