.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Red face Съвет за промяна ?

Здравейте :P , от този форум съм получавала добри съвети затова ще поискам и днес. С приятелят ми сме вече 2 години заедно , всеки ден сме заедно , обичаме се , но може би няма нещо ново във връзката ни и е леко еднотипна. Според вас момичета/момчета каква промяна мога да извърша дали във външния ми вид , дали в държанието ми , изобщо някакви идеи ? Защото не искам да омръзна на приятелят ми , а искам да ме гледа все така с интерес
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Правете по-разнообразни неща. ходете на нови места и така.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Просто ти трябва въображение...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    bulgariq
    Правете неща които не сте правили скоро или не сте правили до сега,неща които обичате

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ходете на различни места забавлявайте се има толкова много нови неща

Супер фен Аватара на djipsito
    Наистина трябва малко въображение да проявиш. Както казаха другите, или правете нови неща или неща, които сте правили в началото на връзката ви и сте спряли да ги правите...
    Ако искаш промяна в теб самата, смени прическата примерно.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Каквото и да правиш - не си сменяй прическата!! Една жена смени ли си прическата, сменя си и гаджето!!!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Каквото и да правиш - не си сменяй прическата!! Една жена смени ли си прическата, сменя си и гаджето!!!
    Как го реши това? :Д

тва са глупости.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    при повечето жени е обратната логика - оставих/ остави ме гаджето, сега ще си сменя и косата...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Как го реши това? :Д
    Винаги до сега, когато гаджетата ми са си сменяли прическата (форма, цвят и прочие), не е минавало много и сме късали Дедуктивната ми логика ме доведе до този извод в случая

Винаги до сега, когато гаджетата ми са си сменяли прическата (форма, цвят и прочие), не е минавало много и сме късали Дедуктивната ми логика ме доведе до този извод в случая
    Аз съм рекламно лице на бои за коса и през месец бях по кастинги и всеки път бях с различна прическа (дължина, цвят и т.н). Занимавам се от година и половина с тва и мина доста време докато скъсаме с моя.
    А и по твойта логика жените в напреднала възраст трябва да не си боядисват косите и да ходят побелели..

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Аз съм рекламно лице на бои за коса и през месец бях по кастинги и всеки път бях с различна прическа (дължина, цвят и т.н). Занимавам се от година и половина с тва и мина доста време докато скъсаме с моя.
    А и по твойта логика жените в напреднала възраст трябва да не си боядисват косите и да ходят побелели..
    1. Казах как стоят нещата с моите гаджета (вече бивши). Не съм изказвал претенции, че налагам общовалидно правило.
    2. Горката ти коса!! Сигурно е доста изгорена :/
    3. Няма нищо по-гадно за една 60-70 годишна жена от това да се боядисва, стараейки се да изглежда, както е изглеждала преди 40-50 години. Жалко е! Поне на мен така ми изглежда. Сякаш отчаяно се е вкопчила в живота и всеки бял косъм или корен, който се показва й напомня, че часовника тиктака и всяка секунда може да е последна. + това майка ми ходи с бялата си коса. Дълга, гъста коса, пусната или на плитка, стигаща до кръста. За мен специално това изглежда достолепно и нормално.
    Всичко останало е реклама и рекламни агенти, които ни промиват мозъците, че трябва да се гримираме, боядисваме, епилираме, да ходим на спа и какво ли още не, за да се почувстваме хора. Bullshit, без да се засягаш...

Не се засягам, щото си прав. Въпреки че няма лошо човек да се поддържа и да иска да изглежда добре.
    И да, косата ми не мяза на нищо вече, за тва сега я пускам да израсте моя цвят и ще ходя само за прически без боя и подстригване. Няма значение.

За мен не са свързани нещата с разделите и прическите. Разбирам, че е вид суеверие и аз съм се замисляла, ноо монетата има две страни, нали ? Някои го тълкуват, че да си различна всеки път за гаджето е вид разнообразие, т.е самата външна промяна ти създава ново усещане, все едно си с друга, ама реално не си. Което може да спести кръшкането, примерно. Сещам се като ме изрусиха и когато вече бившия ми приятел ме видя...
    Разлика има обаче, всеки си избира "накъде да гледа".

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Авторке, похвално, че си се сетила да разнообразиш нещата, преди вече да е станало късно и еднообразието да е станало проблем.
    Нямаме никаква идея какво правите във връзката си, но най-добре започнете да правите нещо ново. Ходете на боулинг, дартс, театър, кино, пързаляне с кънки, билярд, танци, фитнес...Започнете заедно да готвите, рисувате, свирите, играете на игри...

Това за косата е пълна глупост. Аз я скъсявам лятото, преди време съвсем си смених прическата, докато бях обвързана и това въобще не значеше, че искам да напусна гаджето си. Раздялата ни нямаше нищо общо с промяната на прическата ми. Пък и то май е само за цвета... не съм сигурна какъв точно е този "мит".

Песента на Нели Петкова е повлияла явно.

Благодаря Ви! Ще пробваме нови неща , нови места , а до цветът на косата , приятелят ми харесва червената коса и се чудя дали да не сменя цветът да го зарадвам , въпреки че той каза да си седя с моя цвят да не си съсипвам косата . В момента съм с черна коса и не знам как изобщо мога да докарам червено. Какво мислите дали ще се изненада ако сменя цвета ?
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Град
    bulgariq
    Помисли първо дали ще ти подхожда червено за да не си развалиш косата само

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си