- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет за промяна ?
Здравейте :P , от този форум съм получавала добри съвети затова ще поискам и днес. С приятелят ми сме вече 2 години заедно , всеки ден сме заедно , обичаме се , но може би няма нещо ново във връзката ни и е леко еднотипна. Според вас момичета/момчета каква промяна мога да извърша дали във външния ми вид , дали в държанието ми , изобщо някакви идеи ? Защото не искам да омръзна на приятелят ми , а искам да ме гледа все така с интерес![]()
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Правете по-разнообразни неща. ходете на нови места и така.
Просто ти трябва въображение...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Правете неща които не сте правили скоро или не сте правили до сега,неща които обичате
Ходете на различни места забавлявайте се има толкова много нови неща
Наистина трябва малко въображение да проявиш. Както казаха другите, или правете нови неща или неща, които сте правили в началото на връзката ви и сте спряли да ги правите...
Ако искаш промяна в теб самата, смени прическата примерно.
Първоначално написано от antifashionshit
Каквото и да правиш - не си сменяй прическата!! Една жена смени ли си прическата, сменя си и гаджето!!!
при повечето жени е обратната логика - оставих/ остави ме гаджето, сега ще си сменя и косата...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз съм рекламно лице на бои за коса и през месец бях по кастинги и всеки път бях с различна прическа (дължина, цвят и т.н). Занимавам се от година и половина с тва и мина доста време докато скъсаме с моя.
А и по твойта логика жените в напреднала възраст трябва да не си боядисват косите и да ходят побелели..
1. Казах как стоят нещата с моите гаджета (вече бивши). Не съм изказвал претенции, че налагам общовалидно правило.
2. Горката ти коса!! Сигурно е доста изгорена :/
3. Няма нищо по-гадно за една 60-70 годишна жена от това да се боядисва, стараейки се да изглежда, както е изглеждала преди 40-50 години. Жалко е! Поне на мен така ми изглежда. Сякаш отчаяно се е вкопчила в живота и всеки бял косъм или корен, който се показва й напомня, че часовника тиктака и всяка секунда може да е последна. + това майка ми ходи с бялата си коса. Дълга, гъста коса, пусната или на плитка, стигаща до кръста. За мен специално това изглежда достолепно и нормално.
Всичко останало е реклама и рекламни агенти, които ни промиват мозъците, че трябва да се гримираме, боядисваме, епилираме, да ходим на спа и какво ли още не, за да се почувстваме хора. Bullshit, без да се засягаш...
Не се засягам, щото си прав. Въпреки че няма лошо човек да се поддържа и да иска да изглежда добре.
И да, косата ми не мяза на нищо вече, за тва сега я пускам да израсте моя цвят и ще ходя само за прически без боя и подстригване. Няма значение.
За мен не са свързани нещата с разделите и прическите. Разбирам, че е вид суеверие и аз съм се замисляла, ноо монетата има две страни, нали ? Някои го тълкуват, че да си различна всеки път за гаджето е вид разнообразие, т.е самата външна промяна ти създава ново усещане, все едно си с друга, ама реално не си. Което може да спести кръшкането, примерно. Сещам се като ме изрусиха и когато вече бившия ми приятел ме видя...
Разлика има обаче, всеки си избира "накъде да гледа".
Авторке, похвално, че си се сетила да разнообразиш нещата, преди вече да е станало късно и еднообразието да е станало проблем.
Нямаме никаква идея какво правите във връзката си, но най-добре започнете да правите нещо ново. Ходете на боулинг, дартс, театър, кино, пързаляне с кънки, билярд, танци, фитнес...Започнете заедно да готвите, рисувате, свирите, играете на игри...
Това за косата е пълна глупост.Аз я скъсявам лятото, преди време съвсем си смених прическата, докато бях обвързана и това въобще не значеше, че искам да напусна гаджето си. Раздялата ни нямаше нищо общо с промяната на прическата ми. Пък и то май е само за цвета... не съм сигурна какъв точно е този "мит".
Песента на Нели Петкова е повлияла явно.
Благодаря Ви! Ще пробваме нови неща , нови места , а до цветът на косата , приятелят ми харесва червената коса и се чудя дали да не сменя цветът да го зарадвам , въпреки че той каза да си седя с моя цвят да не си съсипвам косата . В момента съм с черна коса и не знам как изобщо мога да докарам червено. Какво мислите дали ще се изненада ако сменя цвета ?
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Помисли първо дали ще ти подхожда червено за да не си развалиш косата само