.

Виж резултатите на анкетата: Гаджето или семейството е по-важно за вас?

Гласували
27. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • гаджето

6 22,22%
  • семейството

21 77,78%
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 123

Question Гаджето или семейството е по-важно за вас?

Кое за вас е на първо място?

Супер фен
    Семейството по принцип ама зависи и от гаджето.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Само на мен ли ми се струва, че е малоумно да поставиш "гаджето" пред семейството си?

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Само на мен ли ми се струва, че е малоумно да поставиш "гаджето" пред семейството си?
    Не. Освен ако родителите ти не са против гаджето ти без основание.

И ще заебеш семейството си заради някакъв сополанко/ка? Смях. Не може да си против някой без основание - винаги има, но е друг въпрос дали ще го споделят с теб.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Въобще не бива да съществува такава дилема, в противен случай нещо много сериозно куца в отношенията към едната страна. Винаги идва моментът, в който с някого решавате да създадете семейство и съответно родителите остават на по-заден план, неизбежно е. Това далеч не се случва в тийнейджърските години обаче, колкото и да си мислите, че сегашната ви любов е най-голямата възможна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^ Именно.
    Ако връзката ти е достатъчно сериозна, гаджето е "бъдещото ти семейство", тоест изборът става безсмислен.

Когато сте сгодени и се очаква да бъдете заедно до края на живота си - да. Но не мисля, че е такъв случая. Така както го виждам въпроса е "Кое е по важно - семейството или пуберската любов и временния приятел".

Супер фен Аватара на djipsito
    На тези години нормалното е семейството да е на първо място, докато ти не създадеш свое. Тва е момента, в който птичето излита от гнездото, НО тва не означава, че родителите стават по-малко важни.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на babity
    'Ми ако някой мо'е ми обясни къде са допирните точки на двете неща и защо аджеба ми се налага да избирам.... Наш'те са пичо'и!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Що за тъп въпрос?.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    'Ми ако някой мо'е ми обясни къде са допирните точки на двете неща и защо аджеба ми се налага да избирам.... Наш'те са пичо'и!
    А, айде и аз да питам същото!

За ситуации от рода на: с кого да празнувам Нова Година и с кого ще ида на басейн, нашите са наясно, че си грабвам гаджето и отиваме, не виждам защо да има обидени. Това ли е изборът?

Много обичате в тоя форум да задавате някакви хипотетични ситуации като тази и "ако майка ти ,баща ти, стринка ти и племенника на дядо ти са в горяща къща, кой ще спасиш", които на пръв поглед са дълбокомислени и уж "глътка свеж въздух" на фона на всички глупави теми, обаче... всъщност са абсолютно безпредметни. Както ситуацията едва ли ще се случи някога, така и отговорът, който ще даде запитаният човек, рядко би се потвърдил.

За много малко такива случаи се сещам, например една приятелка наскоро си хвана багажа и замина за Англия с гаджето си, като каза на майка си в деня на заминаването. Ама колко такива има?

Продължавам да си искам отговор на въпроса.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Мисля, че е глупаво да си поставен или да поставиш някого в такава ситуация, в която да се налага да избираш.
    Естествено, че и двете са важни.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    До един определен епат семейството е по-важно от каквото и да било. Обаче идва момента когато с гаджето ти сте в сериозна и стабилна връзка и нещата започват да вървят към семейство. Аз също не намирам повод за разделение, поне докато автора не даде конкретна ситуация.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на shades
    не мога да повярвам че има двама гласували гаджето пред семейството , кръвта вода не става има една приказка

всички гаджета са до едно време , къде има отдаване в една връзка доживот понеже семейството е доживот

много сбъркани хора има тук

Ми, аз нямам допирни точки със семейството си. Баща ми е мъртъв алкохолик, а майка ми има психични проблеми.
    Всеки път като майка ми смята, че приятелят ми иска да открадне котката ни ли да заставам на нейна страна и да се караме с него?
    Или пък баба ми (с разбирания ала средновековието) като ми каже "а тоя с който си от 4 години те направи курва, защото ти е отнел девствеността, той само секс иска, сигурно е сводник", а че й е плащал сметките за тока,водата и да не изреждам какво няма да се сети...
    Ма, кръвта вода не ставала... Ще се връзвам аз на тяхната лудост, защото така е обществено прието...
    Не бих позвлила да им се случи нещо лошо (заради приятелят ми), но връзките са ми на първо място.
    Не всичко е черно и бяло...К'во се възмущавате, че някой не би избрал семейството си при положение, че не знаете какъв е филма там.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    К'во се възмущавате, че някой не би избрал семейството си при положение, че не знаете какъв е филма там.
    Четенето на морал винаги е било на почит в тоя форум, какво се учудваш...

Супер фен Аватара на Anonys
    Въпросът е тъп, защото връзката може да ти е семейството или част от него.

Неутрален.

Не съм близка със семейството си никак даже . Винаги е имало интриги и лъжи
    Избирам приятелят си .

Семейството никога не са ми били на първо място. Особено като стигнем до "Ти мен уваж'ааш ли ме" за роднини до девето коляно.
    С майка си и баща си нямам намерение да живея докато се пенсионирам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Семейството много ясно

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    В тийн годините е естесътвено да кажат семейството, на малко по зряла възраст обаче е нормално да си избереш гаджето, щото мама и тате не са длъжни да ти бършат задника постоянно и е време да се оправяш сам/а.

А ако смисъла на въпроса е "кого обичам повече" просто ще го подмина с насмешка.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Трудно ми е на мен, пък.

Не визирам родителите си - тях отдавна съм напуснала. Визирам брат близнакът си, с който съм била абсолютно винаги заедно през 17-те ни години живот. Няма да сме винаги заедно, не. Но мисля, че винаги ще съм много по-близка с него, отколкото с когото и да е било друг. Може да не споделям с него, може дори да не си говорим, но пък знам, че е там и това ми е достатъчно.

Вярно е, че с приятелят ми ще градя семейство и той ще е част от моето, ама и брат ми ще гради свое и колкото и да не ни се иска, няма да се виждаме често или разбираме толкова добре. Наблюдавала съм баща ми и сестра близначката му, и той в едно 80% от случаите е поставял нея на първо място. Е, има си и специфична причина, поради това, но фактът си остава факт. Та, в тоя ред на мисли, ако съм само аз и съпругът ми (дъ фък :Д) в семейството, без деца на фронта, бих избрала брат си.

//и аз не съм харесвала никога такива въпроси

edit: като казвам "избрала брат си" нямам предвид избрала да го спася от горяща къща ами, бих го подкрепила в каквото иска и с каквото се нуждае.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Семейството за мен е най-важно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си